860 EVO

Forum discussion tagged with 860 EVO.
  1. Question Samsung 860 Evo 500GB speed compare between RAPID Mode ON / OFF

    Hello. Are this values "normal" with RAPID mode on on 860 EVO compared with 970 EVO Plus ? Mode RAPID OFF : Then, the same 860 EVO 500GB with RAPID ON : Now, compared with benchmark for the 970 EVO Plus 1TB Is the mode RAPID false ? Knowing that 970 EVO Plus dont have RAPID...
  2. M

    [SOLVED] Both SSD and HDD showing up as Removeable drives.

    I used to have 2 HDDs. 1st :- 250GB (boot drive) 2nd:- 1 TB (secondary drive) Recently I replaced my 250 GB HDD with Samsung 860 EVO 250 GB as a boot drive. Before installing windows, I disconnected my both HDDs and switched from IDE to AHCI in bios. After successfully installing windows, I...
  3. K

    Question 860 evo M.2 not being seen anymore

    I have a b450i aorus pro wifi motherboard and I had a 200ge processor. I bought a 3600x and updated the bios to the latest version, switched the processor, and when I booted it into the bios I guess the bios reset so it didn't boot into windows. So I was thinking I'll just add it in the boot...
  4. Fadedninja

    Question "No Volume Found" on my brand new SSD

    I bought an M.2 and did a fresh install of windows 10 on it while all other drives were disconnected. Restarted with all drives plugged in and the second SSD i bought (Samsung 860 EVO) shows up in BIOS, in the "properties of the file explorer", but doesn't show up as an available drive for...