no signal after boot

Forum discussion tagged with no signal after boot.
  1. ordinarymann47

    Question Monitors (1 HDMI & 1 DP) won't work when computer starts/leaves sleep mode

    Recently, I've encountered a problem with my computer booting up like it always did, except now the screens do not react to it. Every other device (Mouse, Keyboard, Scarlet Solo USB etc.) react and light up. Not the screens. I haven't got a slightest clue why this problem appeared. This PC...
  2. honzua

    Question No Displayport signal on boot-up after HDMI swap works perfectly ?

    Hi, I have seen problems with display port cable around but nothing has worked for me so far and none of the existing threads quite fit into my problem. So, last week I finally finished my new rig by buying a new GPU. I was just waiting for the prices to go down. I bought Nvidia GeForce RTX...
  3. J

    Question No signal - video doesn't reach the monitor

    Hello, first time posting here so sorry if I chose the wrong category. I have ran into an issue where my monitor didn't show anything when i turned my pc on last Thursday - it said that there was no signal. First things i did were check the hdmi cable, switch it, try using a different monitor -...
  4. Apachers

    Question Solutions for ASUS 1 long beep - 3 short beeps - pause - 1 short beep

    Hi, so I'm struggling to get a signal from my RTX 3060 GPU (and Integrated intel graphics) to my monitor. I used a beepcode plugged into the speaker pins into my motherboard and it's giving me 1 long beep - 3 short beeps - pause - 1 short beep. Searching it up, I was able to find out this means...
  5. T0xicsaurus

    Question First PC Boot No Signal

    Hello everyone ! I just built a brand new PC 1660Ti GTX AMD Ryzen 7 5700 Tomahawk B450 max 2 Mobo 2 8gb ram sticks Corsair VS650 PSU I have fans installed and cpu cooler as well. Everytime I boot everything turns on and looks functional, the GPU fan spins too, however I get no signal on my...
  6. Doubel

    Question PC turns on, then No Signal. Strange EZDebug LED sequence.

    Context: Built this PC 2 years ago. Problem started happening 2 weeks ago. When I turned on my PC, an underscore would show on screen for half a second before all of my peripherals turned off (mouse, keyboard), only to turn back on 2 seconds later. I would be stuck in an infinite loop of this...
  7. S

    Question New RTX 3080 displays signal for a few seconds before losing signal

    So my roommate recently bought an EVGA FTW RTX 3080. When we built his new computer and booted it up, it booted like normal but after maybe 4 or 5 seconds the monitor lost signal. I looked in BIOS and it doesn't detect the GPU at all. I even took my card out of my computer and put his card in...
  8. S

    Question No signal from monitor, PC won’t turn off from power button

    GPU - Radeon RX 580 CPU - Ryzen 5 2600 MoBo - Gigabyte B450M S2H RAM - 8GB HyperX Fury 3200 DDR PSU - Aerocool Integrator 600W Bronze 80+ Hey everyone. The other day upon boot my monitor was getting no signal from my PC, then the PC won’t turn off from the power button. This problem has never...
  9. WolfHeathen

    Question No VGA signal

    Hello! I've been using and building computers for almost 20 years as a hobby and this is the first time I've run into a problem that I don't know how to fix. Here's my issue: First off, my computer worked fine for about to months without any issues. Then, after a reboot, it stopped feeding a...
  10. L

    [SOLVED] No Hdmi signal on new build

    I have just put together a build for a family member. Everything powers on fine however I'm getting no HDMI signal output from the motherboard. No graphics card installed yet so having to use the port on the mobo. The processor I'm using is a ryzen 5 1600af and the motherboard is a gigabyte...
  11. C

    [SOLVED] GTX 970 SSC

    Hey there guys! So here's the thing. I recently bought a used 970 SSC from ebay as an upgrade to my old system( lets call it PC2 since its my secondary computer). My primary computer (lets call this one PC1) is a mid to high end build with an RX 5700 XT on it.Since right now i dont have access...
  12. Kamykaze2019

    Question No signal after boot, not detecting monitor on display port

    Hello! So I have a problem when I connect a philips monitor to my pc with a hdmi to display-port. When the pc starts is shows the motherboard boot scene but when it goes to windows it says no signal. I tried to connect 2 monitors to my video card(rtx 2070), one to hdmi and the other to display...
  13. V

    Question No display after few minutes

    Its Chinese X99 motherboard Xeon E5 2689 Gtx1070 WD black Nvme My pc recently started doing this After turning on it works for a while and after that It shows a cyan color on display for a 2 seconds and then no displa Post code showing AA If i use RDP in that time it works for a fine until i...