no video output

Forum discussion tagged with no video output.
  1. valtinhomn

    Question GPU not recognized / PCIE16_1 link speed 0x

    My HD has recently been changed because the old one broke. After I changed it, the display stopped working. After a few hours of troubleshooting and thinking my motherboard was broken, I discovered that if I connect my monitor to the integrated graphics it still works. The GPU fans are running...
  2. johnx125

    Question Weird intermittent graphics card issue

    I have a Sapphire Radeon R7 370 Nitro 4GB which is over 5 years old and has been overclocked since the day I bought it. However these last two weeks, whenever I run a game (or any 3D application really) there's a good chance my system will freeze to some random color screen sometimes with...
  3. M

    Question Shutdown, unplugged, replugged, fans spin but no video output at all.

    prebuilt lenovo OEM from 2012 with an RX550 8GB DDR3 new H61 mobo i3-3240 3.4 GHz and a very old weak PSU that came with it.. I tried everything available, 1st I unplugged and waited a couple of hours, didn't work. Then removed the CMOS battery, but nothing again.. then I saw a post here...
  4. FlyingHigh

    [SOLVED] Asus TUF Z490-Plus - Can't See UEFI BIOS Screen - But Boots Fine to Windows

    Hello everyone! Not sure if this has a solution, but I reaally don't really want to go through all the trouble of RMAing it... The thing is, after switching HDMI ports between the GPU plug and the motherboard plug (integrated graphics) while inside the BIOS, I can't reach/see the BIOS anymore...
  5. R

    Question RX570 with bent heatpipe, no video output

    A few days ago bought an MSI RX 570 ARMOR OC really cheap and the courier service mistreated the GPU and bent the heatpipe like this, after connecting the GPU to the mobo found that the PC boots normally but can't get any video output, no matter if I connect my monitor first to the IGPU and then...
  6. E

    Question Aorus B450i no video output, one beep, fan spin normal

    Good evening, I just received an Aorus b450i pro wifi from a friend, who had it running for the past year in his own pc (so i know it's working). No matter what, i couldn't get any video output through either the onboard or GPU outputs. The motherboard apparently POSTs because there's the...
  7. D

    Question My new motherboard isn't detecting my GPU

    So, I wanted to upgrade my cpu from an i3 4360 to a Ryzen 5 2600. My old motherboard and ram was not compatible so i had to buy a new motherboard and ram too. I set everything up correctly and i get no video output. The motherboard i have(msi b450m pro-vdh max) has a light indicator that turns...
  8. nrsource

    [SOLVED] No video output from new video card to a computer where the onboard video does not work

    Pretty new to computer repair trying to help a buddy out... There is no video output to monitor from the computer. The computer is connected to the monitor through VGA cable. Tested VGA cable with a working computer. The monitor is able to display screen so I know the monitor and the cable...
  9. D

    Question Random no video output when starting sometimes, please Help!

    Whenever I turn on my PC it will only give video/audio output through the GPU or the motherboard, but not both. It's like it randomly chooses each time i turn it on. Sometimes it only works though the GPU and sometimes only through the motherboard. I am connecting through HDMI to my tv...
  10. R

    Question New computer, no video output

    I recently built a new computer and everything runs fine (entire pc turns on, fans running normal, usb ports work) but when I booted the pc up and hooked it onto my monitor through hdmi port, there was no signal. I have already tried plugging in hdmi through the mother board and gpu, but still...
  11. C

    [SOLVED] Just built a pc, no video output.

    So yeah, just built my pc (got all the parts completely new) and it just doesn't seem to post. When I turn it on, everything seems to work fine, all the fans turn on (cpu cooler, case fans, psu fans, and gpu fans) and stay on (never pauses). as far as modifications go, the only thing i did was...
  12. X

    [SOLVED] No video output in bios

    Hi, today I wanted to make some changes in the bios on my pc, but there was no video output in it. I also don't see the boot screen. It happened after I changed GPU from NVIDIA GTX 1070 8GB (RAM broke in it) to Amd RX 580 8GB. I don't know what's happening, coz after system start, everything...
  13. Carlos_Villarreal93

    Question B450 Aorus Elite not posting after XMP (Cannot boot)

    Hello guys! I'd like to ask your gently help with a current issue that I'm facing in a new system that I built, the issue is that my PC stopped posting after I activated the X.M.P profile in the BIOS menu (No video output). In the beginning, when I installed all the components my PC was able...
  14. TazzDevilGaming

    Question No video output from new GPU. PC goes into startup repair when in crossfire mode

    I purchased two AMD Radeon RX 580's for my system (few months apart). The original card works flawlessly on its own. When I plug in the newer card in crossfire, my PC will boot into startup repair mode and not give me any useful options. When I plug the newer card in on its own, I do not get any...
  15. A

    Question Problem getting video output in asus gaming strix motherboard

    hi i have asus B360f gaming strix motherboard (cpu :Intel Core i3 - 7100 and 8GB of ram)and i install 2 video cards (2*Sapphire NITRO+ Radeon RX 580 4GB) on it (On PCI-Express16 Slots), the problem is that i can only get output video from motherboard (2 outputs DVI and HDMI) and from one video...
  16. CaptainSh4dow

    [SOLVED] No Posting, No Video Output

    Hi everyone I was building my first PC Using MSI b450 Gaming Plus G.Skill RipJaws V 16gb ram (8x2) 2400 Ryzen 5 3600 XFX Rx 590 I Updated the Mobo to the latest bios Using FlashBack+ And I start it up, I noticed on the first 10 seconds the CPU Debug Led then turn off after it with no display ...
  17. T

    Best Anti Aliasing setting, GTA V

    Right, so I was playing GTA V and I thought I would try to put it on msaa 8x, I have a gtx 1070 paired with a Ryzen 7 1800x, it was relatively laggy. I was experimenting with frame scaling and I put the game at 1.500x frame scale with no AA at all. It run the same as my usual way (fxaa, msaa 4x)...
  18. D

    GTX 1060 6GB Crashes all Games when it exceeds 2GiB of VRAM

    My games identify the 6GiB of VRAM, but they crash when I set them on High or Ultra Settings. It happens with Rainbow Six Siege, Watch Dogs and Resident Evil 7 (the only games i have). Does anybody know what I have to do to run these games at the highest Settings? My Specs: Asus A320m 8GiB 2x4...
  19. I

    Will upgrading my CPU in my setup increase my FPS

    So i have a 144hz monitor and recently have noticed that i am not hitting 144 fps and instead am getting around 100 in the games i play. The main game i play is Rocket League and want to make sure i can get a stable 144 fps when i play instead of the 90-100 that am currently getting. If i do...
  20. I

    GPU requiring power causing PC to reboot

    Hi all, I’m looking for some help with an issue I have with my PC. Specs:- • Corsair 540 case • i7-4790K Devils Canyon CPU • Gigabyte Z97X Gaming Motherboard • Sandisk Ultra II 240GB SSD • Sandisk Ultra II 480GB SSD • HyperX FURY 2x8GB DDR3 1866 MHz RAM • 1080 TI Founders Edition • Windows 10...