5 beeps after installing new graphic card

arstath

Reputable
Mar 6, 2014
5
0
4,510
0
Upon purchasing a new grahic card Radeon 7770, and a new 600 psu, i have a amd A55 motherboard.
I installed everything
and booted up the pc, got 2 long 3 short beeps
but my monitor had displays so i didnt think much of it.
installed driver, restart, thinking that would fix it
but it didnt,
now im stuck.
when i switch back to my integrated graphic, there is no beeps but i have a blank display.(cant access bios)
using the new gfx card only display when im on loggng screen(no bios also)
Any Idea how to fix this mess?

 

arstath

Reputable
Mar 6, 2014
5
0
4,510
0
I dont think the card is bad.
my computer is running it perfectly fine.
its just the beeps at the startup, its annoying
 

arstath

Reputable
Mar 6, 2014
5
0
4,510
0
It's either an issue with the integrated graphic or my graphic card.
my startup bios screen would only show on my monitor if it's connected to the integrated graphic card, but it won't show anything after the bios screen.
If I connect to my graphic card, it would not show the bios screen, and would only display everything from the logging page onward.
The beep would occur if I'm not connected to any of the 2 cards, or if I'm connected to the graphic card.
I am suspicious that it beeps because there is nothing connected to the integrated card.
 

arstath

Reputable
Mar 6, 2014
5
0
4,510
0
It's not 5 short beeps but 2 long beeps and 3 short beeps
Also, I set PCIE as the primary graphic in the bios, but it doesnt do anything.
 

215zet

Prominent
Jul 18, 2017
1
0
510
0


You are the only one who finds the solution to this problem. Dell and companies who make graphics cards are useless. Thank you.
 

ASK THE COMMUNITY