Question Asrock B450m Pro4

Apr 3, 2020
4
0
10
0
hi, I bought parts to assemble a Pc.

Mobo - Asrock B450m pro4
Cpu - Amd Ryzen5 3600x
G.SKILL Ripjaws V series 288pin ddr4 3600.
Evga 600br atx 600w.

well, I set up the pc and there was no video. I researched about, my card's bios is p3.90, so it works with the cpu.
the memories that the card accepts at most 3200, but I bought the wrong 3600, would that be a problem or just not using all the memory power?
I removed the memories to test the video, not even a beep and also, no video.
I put a USB mouse, it turns on and remains on, as if it were working, the fans running, only the video that does not appear.

Any idea ? Thanks Advance.

no vídeo, no beep.
 

Phaaze88

Splendid
Ambassador
Yes, you do. There's no built-in graphics processing on the motherboard, nor in the cpu itself.
If you had something like the Athlon 200GE, or Ryzen 2200G/2400G, then you could use the mobo HDMI and DVI to get video. Those have built-in Igpus.
 
Reactions: JuniorBigOne
Apr 3, 2020
4
0
10
0
Yes, you do. There's no built-in graphics processing on the motherboard, nor in the cpu itself.
If you had something like the Athlon 200GE, or Ryzen 2200G/2400G, then you could use the mobo HDMI and DVI to get video. Those have built-in Igpus.
Ohhhh... thanks a lot man... what about memories? do you think there are any problems?
 
Apr 3, 2020
4
0
10
0
You can set your memory speed in the BIOS. Chances are it defaulted to the stock DDR4 speed of 2133Mhz...At least my 3200Mhz did, and I had to manually set it.
I got the same mobo too.
But I bought memories 3600... it’s not problem, right? And do you use on a2 and b2 slots ? Thanks
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS