Asrock X58 not starting

ieeee

Distinguished
Dec 31, 2009
4
0
18,510
0
I have first installed all the HArdware
-i7
-Cooler
-RAM 6GB
-Graphiccard
-HD
-CD

than I connected all the Power.

Now I pressed start and it works!
I installed Windows7 but when he want reboot it came nothing.

Than I pressed long the shutdownbutton.

And I pressed again the Start/shutdown button.

It looks that the PC wants to start but after 4sec. it shutting down.

On booting it shows these in the "LED bug":
b8, b9, d4, d5, 2A, 2E

--------
I disconnected the GraphicCard
-->also not starting

I disconnected 2x2GB RAM
-->also not starting

I disconnected all RAMS
--> it was wetting 3 short Pieps
 

dpaul8

Distinguished
Sep 15, 2009
341
0
18,860
31
Look at the User's Manual regarding resetting your CMOS settings. This usually involves taking a screwdriver and shorting two pins on the motherboard for a few seconds. Your can then restart your computer.
 

ieeee

Distinguished
Dec 31, 2009
4
0
18,510
0
ASROCK X58 extreme;

Yes I have done it. But this gives me not more than 5mins.
But now it is not working again Pc goes after 4sec. down.
I think there was a Problem with the Mainboard.

Is it the RAM?: Mushkin enhanced 3x2GB PC3-12800(DDR3)

After 5mins the Pc shutting down automatically. I watched the Temperatur in the Bios(5min)
Before he shuted down, it was 35 C'' . Where is the Problem?

Why the PC is going down? I have no Ideas anymore.
Is it the Cooler?

Alpenföhn;





IBI
 

dpaul8

Distinguished
Sep 15, 2009
341
0
18,860
31
I suspect that the problem is in your BIOS settings. I am not familiar with that motherboard so I cannot give you specific advice. Is there a BIOS option that let's you automatically load optimized settings?

Check the BIOS settings for memory (Voltage and Timings). What memory settings are in your BIOS? Have you made any BIOS changes?

Try to run Memtest86+ Version 4.0 to check to make sure your memory modules are OK.
 

ieeee

Distinguished
Dec 31, 2009
4
0
18,510
0
hear more infos:

Mainboard: Asrock x58 Extrem
CPU: Intel Core i7 960
Ram: Mushkin Copperhead 3x2GB, DDR3-1600, CL7-8-7-20
Power Supply: Xigmatek GO GREEN Series PSU - 700 Watt
Graphic card: Club3D HD 5750
HD: Samsung HD103SJ
Kühler: Alpenföhn CPU-Kühler Brocken
DVD-Writer: Sony-Optiarc AD-7241S-0B


Next Morning I try it again and film it, here the movie:
http://www.youtube.com/watch?v=jxaXT6gw4cQ

Thanks
 

Similar threads


TRENDING THREADS