Question Blue screen when using Adobe Encoder ?

Sep 21, 2021
2
0
10
0
Hi guys. There was a problem when rendering the project, a blue screen appears. I do not know what to do. The last BIOS is installed, Windows changed, the drivers are all official, I did not overclock. Stress tests are going well. No overheating. When using the encoder, only one core is loaded. Very I ask you to help me solve this problem because I cannot work normally (I am attaching a dump. Any ideas and help from you will be recognized by me to the maximum extent.
CONFIG PC
MB Asrock b550m pro4. /CPU AMD RYZEN 3600 / RAM 32 GB Kingston 2666Mhz / SSD samsung EVO 860 250Gb + 2Tb WD red / 500W chieftec

KEY_VALUES_STRING: 1

Key : Analysis.CPU.mSec
Value: 15

Key : Analysis.DebugAnalysisManager
Value: Create

Key : Analysis.Elapsed.mSec
Value: 4924

Key : Analysis.Init.CPU.mSec
Value: 124

Key : Analysis.Init.Elapsed.mSec
Value: 38050

Key : Analysis.Memory.CommitPeak.Mb
Value: 50

Key : Dump.Attributes.InsufficientDumpfileSize
Value: 1

Key : Dump.Attributes.RequiredDumpfileSize
Value: 0x535682fc


ADDITIONAL_DEBUG_TEXT:
You can run '.symfix; .reload' to try to fix the symbol path and load symbols.

WRONG_SYMBOLS_TIMESTAMP: 4317f799

WRONG_SYMBOLS_SIZE: 1046000

FAULTING_MODULE: fffff80316000000 nt

DUMP_FILE_ATTRIBUTES: 0xc
Insufficient Dumpfile Size
Kernel Generated Triage Dump

BUGCHECK_CODE: 1e

BUGCHECK_P1: ffffffffc0000005

BUGCHECK_P2: fffff8031620d93c

BUGCHECK_P3: 0

BUGCHECK_P4: ffffffffffffffff

Unable to get size of nt!_MMPTE - probably bad symbols
ffffffffffffffff

EXCEPTION_PARAMETER2: ffffffffffffffff

BLACKBOXNTFS: 1 (!blackboxntfs)


BLACKBOXPNP: 1 (!blackboxpnp)


BLACKBOXWINLOGON: 1

CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1

STACK_TEXT:
fffff8031baa58e8 fffff80316459f05 : 000000000000001e ffffffffc0000005 fffff8031620d93c 0000000000000000 : nt+0x3f71b0
fffff8031baa58f0 000000000000001e : ffffffffc0000005 fffff8031620d93c 0000000000000000 ffffffffffffffff : nt+0x459f05
fffff8031baa58f8 ffffffffc0000005 : fffff8031620d93c 0000000000000000 ffffffffffffffff 0000000000000001 : 0x1e
fffff8031baa5900 fffff8031620d93c : 0000000000000000 ffffffffffffffff 0000000000000001 0000000000000000 : 0xffffffffc0000005
fffff803
1baa5908 0000000000000000 : ffffffffffffffff 0000000000000001 0000000000000000 00000000`00000000 : nt+0x20d93c


STACK_COMMAND: .thread ; .cxr ; kb

EXCEPTION_CODE_STR: 4317F799

EXCEPTION_STR: WRONG_SYMBOLS

PROCESS_NAME: ntoskrnl.wrong.symbols.exe

IMAGE_NAME: ntoskrnl.wrong.symbols.exe

MODULE_NAME: nt_wrong_symbols

SYMBOL_NAME: nt_wrong_symbols!4317F7991046000

FAILURE_BUCKET_ID: WRONG_SYMBOLS_X64_TIMESTAMP_050902-065625_4317F799_nt_wrong_symbols!4317F7991046000

OSPLATFORM_TYPE: x64

OSNAME: Windows 10

FAILURE_ID_HASH: {20f74b15-94f9-328b-5b12-c5f0a500ea7a}

Followup: MachineOwner


https://drive.google.com/file/d/1f-Vc_Ea_DriUhRSgyo-FFYmNqJBdReYt/view?usp=sharing
 
Last edited:
Hi guys. There was a problem when rendering the project, a blue screen appears. I do not know what to do. The last BIOS is installed, Windows changed, the drivers are all official, I did not overclock. Stress tests are going well. No overheating. When using the encoder, only one core is loaded. Very I ask you to help me solve this problem because I cannot work normally (I am attaching a dump. Any ideas and help from you will be recognized by me to the maximum extent.
KEY_VALUES_STRING: 1

Key : Analysis.CPU.mSec
Value: 15

Key : Analysis.DebugAnalysisManager
Value: Create

Key : Analysis.Elapsed.mSec
Value: 4924

Key : Analysis.Init.CPU.mSec
Value: 124

Key : Analysis.Init.Elapsed.mSec
Value: 38050

Key : Analysis.Memory.CommitPeak.Mb
Value: 50

Key : Dump.Attributes.InsufficientDumpfileSize
Value: 1

Key : Dump.Attributes.RequiredDumpfileSize
Value: 0x535682fc


ADDITIONAL_DEBUG_TEXT:
You can run '.symfix; .reload' to try to fix the symbol path and load symbols.

WRONG_SYMBOLS_TIMESTAMP: 4317f799

WRONG_SYMBOLS_SIZE: 1046000

FAULTING_MODULE: fffff80316000000 nt

DUMP_FILE_ATTRIBUTES: 0xc
Insufficient Dumpfile Size
Kernel Generated Triage Dump

BUGCHECK_CODE: 1e

BUGCHECK_P1: ffffffffc0000005

BUGCHECK_P2: fffff8031620d93c

BUGCHECK_P3: 0

BUGCHECK_P4: ffffffffffffffff

Unable to get size of nt!_MMPTE - probably bad symbols
ffffffffffffffff

EXCEPTION_PARAMETER2: ffffffffffffffff

BLACKBOXNTFS: 1 (!blackboxntfs)


BLACKBOXPNP: 1 (!blackboxpnp)


BLACKBOXWINLOGON: 1

CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1

STACK_TEXT:
fffff8031baa58e8 fffff80316459f05 : 000000000000001e ffffffffc0000005 fffff8031620d93c 0000000000000000 : nt+0x3f71b0
fffff8031baa58f0 000000000000001e : ffffffffc0000005 fffff8031620d93c 0000000000000000 ffffffffffffffff : nt+0x459f05
fffff8031baa58f8 ffffffffc0000005 : fffff8031620d93c 0000000000000000 ffffffffffffffff 0000000000000001 : 0x1e
fffff8031baa5900 fffff8031620d93c : 0000000000000000 ffffffffffffffff 0000000000000001 0000000000000000 : 0xffffffffc0000005
fffff803
1baa5908 0000000000000000 : ffffffffffffffff 0000000000000001 0000000000000000 00000000`00000000 : nt+0x20d93c


STACK_COMMAND: .thread ; .cxr ; kb

EXCEPTION_CODE_STR: 4317F799

EXCEPTION_STR: WRONG_SYMBOLS

PROCESS_NAME: ntoskrnl.wrong.symbols.exe

IMAGE_NAME: ntoskrnl.wrong.symbols.exe

MODULE_NAME: nt_wrong_symbols

SYMBOL_NAME: nt_wrong_symbols!4317F7991046000

FAILURE_BUCKET_ID: WRONG_SYMBOLS_X64_TIMESTAMP_050902-065625_4317F799_nt_wrong_symbols!4317F7991046000

OSPLATFORM_TYPE: x64

OSNAME: Windows 10

FAILURE_ID_HASH: {20f74b15-94f9-328b-5b12-c5f0a500ea7a}

Followup: MachineOwner


https://drive.google.com/file/d/1f-Vc_Ea_DriUhRSgyo-FFYmNqJBdReYt/view?usp=sharing
what are the specs?
 

ASK THE COMMUNITY