BSOD after i got my new gtx 970

NiveK444

Commendable
Jan 11, 2017
23
0
1,510
0
Hi guys

I bought a new gpu a few days ago, and after that i keep getting random bsod saying:
- <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
- <System>
<Provider Name="Microsoft-Windows-WER-SystemErrorReporting" Guid="{ABCE23E7-DE45-4366-8631-84FA6C525952}" EventSourceName="BugCheck" />
<EventID Qualifiers="16384">1001</EventID>
<Version>0</Version>
<Level>2</Level>
<Task>0</Task>
<Opcode>0</Opcode>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2017-06-03T18:43:49.347665500Z" />
<EventRecordID>13496</EventRecordID>
<Correlation />
<Execution ProcessID="0" ThreadID="0" />
<Channel>System</Channel>
<Computer>Kevin-Pc</Computer>
<Security />
</System>
- <EventData>
<Data Name="param1">0x0000009c (0x0000000000000000, 0xfffff801d2124ba0, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000)</Data>
<Data Name="param2">C:\WINDOWS\MEMORY.DMP</Data>
<Data Name="param3">bb87f60b-15e5-4001-b48e-1e066118b10b</Data>
</EventData>
</Event>

I've cheched my temps and it doesnt seem to be the cause of the problem.
I have oc my 6600k to 4,3 ghz but i was also overclocked with my old gpu (gtx 1050)
I dont know if it is the psu who causes the problem or it is the new gpu. I have reinstalled all drivers for the gpu so it shouldnt be the problem either.

I hope you can help me.
Best regards
Kevin
 
Full PC specs will help to diagnose your situation, specially your PSU exact model.

You should also try without ocing your CPU.

Finally, did you use DDU to uninstall your previous nvidia drivers? if not give it a try.
 

NiveK444

Commendable
Jan 11, 2017
23
0
1,510
0


Sorry about that.
My psu is: Corsair vs650 650W
I've Got Asus z170-p MB
Corsair vengeance lpx 8 GB 2666Mhz

I've lowered my oc to 4.17 and havent had a crash in a few Hours. Funny Thing is there Can go up to 5 hours between the crashes so i cant tell for sure if thats the case. Last time it crashed was during a Msi kumbustor stress test.
I havent tried the uninstall tool but i have deleted all nvidia files and Keys.
Do you know what the error code means?
Could it be the voltage on the cpu, coursing it to shut down? (its on auto)
(Sorry about my english im from denmark)

NOTE: Im currently running the DDU and are installing fresh drivers
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS