Built comp screen goes black while playing...

CrispyGlock

Honorable
May 14, 2012
20
0
10,510
I built this computer in May (2012), here are the specs..

GIGABYTE GA-Z77X-UD3H LGA 1155 Intel Z77 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard

GIGABYTE GV-R785OC-2GD Radeon HD 7850 2GB 256-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video ...

CORSAIR HX Series HX750 750W ATX12V 2.3 / EPS12V 2.91 SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS GOLD Certified Modular Active ...

Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz (3.8GHz Turbo) LGA 1155 77W Quad-Core Desktop Processor Intel HD Graphics ...

G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL9D-

Seagate Barracuda ST31000524AS 1TB 7200 RPM SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive -Bare Drive

Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 64-bit - OEM





The computer is hooked up to a Antec 1100, and monitor is a like 20" Vizio connnected via HDMI.
I have downloaded all the latest drivers and run a Tuner GPZ? log to watch temps and such. Nothing really stands out. The only thing I can think of is it might be a RAM or GPU problem.

I'll be playing a game, usually on steam, sometimes not. The time varies, sometimes I can play for hours and then it wil happen. Other times, it will happen within 15mins. Just last night I got the "blue screen of death" twice for unknown reasons. I'm just trying to find out whats wrong while I still have some warranty's.

Any and all help or advice will be greatly appreciated.

**Also, if you guys need anymore info, just let me know.
 

TRENDING THREADS