Question Computer keeps restarting continuously and there's no display ?

hamedmayahi

Commendable
Jul 24, 2020
5
0
1,510
0
I just set up the new computer, the PC is turned on but it keeps restarting after a second with No display

Here is the config:

Motherboard: BIOSTAR TB360-BTC PRO
https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=1031#memorysupport

Cpu:
https://www.cpu-world.com/sspec/SR/SR3X9.html

Ram: kvr26n19s8/4
http://findhard.ru/en/rams/model?id=9398&m=kingston-kvr26n19s64

Power: Great Wall GW-EPS1650DA 1650W Gold Full Module
https://www.aliexpress.com/item/1005002939155040.html

No hard drive, no graphic card, also I don't have the Motherboard speaker

What I did with no luck:

  • I tried to remove the ram stick insert again in the different ram channel, and restart the MB battery, ...
  • Tried one different ram stick but not work
  • Tried boot pc without ram, now it not restarting but still no display
  • Tried re-insert CPU but no lock
  • I also read a lot of forum posts and try solution but it seems my case is different
Please help :(
 
Last edited:

Ralston18

Titan
Moderator
This:

"No hard drive, no graphic card, also I don't have the Motherboard speaker".

What drive(s) do you have installed and how are those drives installed and configured?

What make and model monitor, how is the monitor connected to the computer?

One possibility: some motherboards require that the first physically installed RAM stick must be installed in a specific RAM slot. Check the motherboard's User Guide/Manual.

Wondering if your motherboard and CPU support iGPU and thus no need for a separate GPU.

Try to obtain and install a motherboard speaker, Hearing the pattern of long and short beep codes may provide some indication of what is going astray.
 

hamedmayahi

Commendable
Jul 24, 2020
5
0
1,510
0
Thanks for the replay @Ralston18, There is no drive at all because I just set up the pc, and its not booted at all.
I install it with iGPU but no signal at all.

Update:

I do install the motherboard speaker, but still no beep sound at all. Just keeps restarting! So I'm still looking for a solution.
 

Ralston18

Titan
Moderator
This motherboard?

https://www.biostar.com.tw/upload/Manual/IB36A-AHS & IB36B-AHS & IH37A-AHS_2101006(EN+CN).pdf

[Do verify that I found the applicable User Manual.]

Reference the manual to double check that all connections and configurations are correct.

What speaker did you use and how/where did you connect the speaker? (Beep codes and post codes are listed begin on physically numbered Page 28.

Try a new CMOS battery as a matter of elimination.

Clear CMOS per Page 15
 

hamedmayahi

Commendable
Jul 24, 2020
5
0
1,510
0
The link you just sent is not working for me.

I tried to remove the ram stick and insert the speaker, but now the motherboard is beeping without reset after inserting the ram motherboard restarted continuously with no beep sound.

Also tried a new CMOS battery but no luck.
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS