Constant Blue Screen of Death

Dec 15, 2018
19
0
10
0
Hello, I am new here, I have been working with computers for a couple years now. Nothing professional or serious. Just my own thing. I am pretty good a diagnosing the problem but I cannot find anything regarding this issue.

My issue is pretty much unique, lately I have been blue screen of death and overall performance loss. I have been constant blue screens of death for several different things and some things I can't see sometimes.

Errors I could catch:
CRITICAL_PROCESS_DIED
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION

When it happens:
When I try to download a game on steam
Mostly during downloads.
Run R6 Siege
Open Firefox (AOL, Netflix and Tom's Hardware) might not be site specific
Randomly but might not be randomly.

While it happens or just before:
Nothing in Task Manager spikes, disks are all over the place but I was being active. If I download, main drive (C) is at 100% (Understandable)

Anomalies:
-Steam games vanish from my hard drives but when I reinstall them, the files are there. It's like steam cannot see them initially.
-Firefox logs out completely, similar to when I clear cache and cookies.
-Drivers that were previously installed are not there anymore. Ex. Nvidia drivers
-Items I know for a fact saved are not longer saved.


Processor: AMD - FX-8320E 3.2GHz (OC: 3.8GHZ)
Motherboard: Asus - M5A97 R2.0 ATX AM3+
RAM: Corsair - Vengeance LP 8GB (2 x 4GB)
Graphics: EVGA - GeForce GTX 970 4GB SSC ACX 2.0+
Case: Thermaltake - Chaser A31 ATX Mid Tower Case
PSU: Corsair - Builder CM500W 80+ Bronze Certified
Storage: Seagate 3TB 3.5" 7200RPM 3x 3TB (AMD 2x2 Mirror/ RAID1 SCSI)

Keyboard: Corsair - K55 Gaming Keyboard RGB
Mouse: Logitech G602 Wireless Mouse
Headset: Logitech G430 Headset
Monitor: Acer KG271 bmiix 27" Full HD (1920 x 1080)

Note:
I cannot wait until I get the rest of the parts to my new computer. I am so done with this BS. New drives, fresh os, new EVERYTHING except for graphics card and peripherals

Event Viewer doesn't give me anything useful. Most I get are:

The application-specific permission settings do not grant Local Launch permission for the COM Server application with CLSID
Windows.SecurityCenter.WscDataProtection
and APPID
Unavailable
to the user NT AUTHORITY\SYSTEM SID (S-1-5-18) from address LocalHost (Using LRPC) running in the application container Unavailable SID (Unavailable). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool.
 

Similar threads


ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS