Question Cpu installation nightmare

Dec 19, 2019
8
0
10
0
Hi, i recently tried replacing my i5 6600k with an i5 7600 as i was having problems with it. After installing this new cpu the computer turns on and all the motherboard lights work but i get no display signal on either of my monitors. I thought maybe i bumped the gpu out of place so i reseated it but it did not work. I thought i needed to update my bios so i put my old cpu in and i get the same results. Please help me
 

johnsoner13

Proper
Nov 24, 2019
144
24
115
8
Check for bent pins? If the original CPU doesn’t work it sounds like you messed something up during the uninstallation and installation
Edit: actually, what kind of “problems” did your 6600k exhibit that made you want to upgrade? Also full specs please
 
Dec 19, 2019
8
0
10
0
Check for bent pins? If the original CPU doesn’t work it sounds like you messed something up during the uninstallation and installation
Edit: actually, what kind of “problems” did your 6600k exhibit that made you want to upgrade?
I overclocked it for a few minutes and it didnt work right so i reset my bios to default and every game i launched had massive lag and would spike every time i moved the mouse, i guess i did something to it internally, i know it didnt overheat as i had my temps up and its water cooled
 
Dec 19, 2019
8
0
10
0
Check for bent pins? If the original CPU doesn’t work it sounds like you messed something up during the uninstallation and installation
Edit: actually, what kind of “problems” did your 6600k exhibit that made you want to upgrade? Also full specs please
8gb ddr4 2400
Rtx 2060
Asus z170-A
Skylake i5 6600k/i5 7600
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS