alarbcoin

Commendable
Jul 22, 2020
4
0
1,510
Hi
I have an external graphics card, and currently I bought a new monitor for stream , and when I wanted to use the internal card of my processor, the device no longer works after activating the feature from the bios.It is restarts itself every few seconds and fails to boot every time .
The device works normally when I do not activate the use of IGD.


My device :

-Motherboard : MPG Z390 Gaming Edge AC
-CPU : i7-9700K
-GPU : GTX 1660s
  • RAM : 32gb 3200 T-Force
  • PSU : XTC 600
-OS : Windows 11 Pro
 
Look at page 59 and 60 in your manual to setup the bios for integrated and PCI-e graphics.

Initiate graphics adapter needs to be set to PEG
-> you also need to go into Integrated Graphics Share Memory and set a fixed amount for the onboard graphics to use.
IGD Multi-Monitor needs to be set to Enabled
 
  • Like
Reactions: alarbcoin

alarbcoin

Commendable
Jul 22, 2020
4
0
1,510
Look at page 59 and 60 in your manual to setup the bios for integrated and PCI-e graphics.

Initiate graphics adapter needs to be set to PEG
-> you also need to go into Integrated Graphics Share Memory and set a fixed amount for the onboard graphics to use.
IGD Multi-Monitor needs to be set to Enabled

thank you for replying .
As I said before, I activated it from the BIOS, as the manual indicates, and I even set 64mb once, then 32mb again, and the same problem occurs.

For your information, when activated, I cannot access the computer (restarts itself every few seconds ) at all until I reset the BIOS
 

TRENDING THREADS