Question custom build shows screen for 5 seconds then goes black

Jul 20, 2020
7
0
10
0
so I am doing my first custom liquid cooled pc build and I am running into an issue where the pc will display on the screen for a bit, then go to black, i am pretty sure it is a problem with the graphics card, however I can not get it to use the built in graphics at all so I am not sure View: https://imgur.com/a/XOrd6jb
here is a video of what happens, the specs are
asrock taichi mb
128 gb, 4x32 corsair vengence pro rgb
ryzen 9 3950x
geforce 2080 super
 
Is the graphics card properly connected?
Looks like it has 2x 8pin PCIE power connectors, but you have connected 1x 8pin and 1x 6pin instead.

Please use 2 separate pcie power cables to connect power to the graphics card. Use 2x 8pin connectors.
 
Jul 20, 2020
7
0
10
0
Is the graphics card properly connected?
Looks like it has 2x 8pin PCIE power connectors, but you have connected 1x 8pin and 1x 6pin instead.

Please use 2 separate pcie power cables to connect power to the graphics card. Use 2x 8pin connectors.
Is the graphics card properly connected?
Looks like it has 2x 8pin PCIE power connectors, but you have connected 1x 8pin and 1x 6pin instead.

Please use 2 separate pcie power cables to connect power to the graphics card. Use 2x 8pin connectors.
This graphics card uses 1×8 and 1x6 Pins View: https://imgur.com/a/2xYbE8U
 
Jul 20, 2020
7
0
10
0
The monitor is an Asus 27 inch, the model is vs278, but I have also tried it on my other monitors and the same thing happens, all my tests have been using dp
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS