Question Damaged PSU?

headshotd89

Reputable
Aug 18, 2016
7
0
4,510
0
Hello, just bought a CX750M grey label. Installed yesterday, tough everything was fine since there was no crashes, no reboots, played a little lol at night, everything was fine, even today i played CoD about an hour and a half, yet no problems.

After that i tried to do some fan adjustments via gigabyte app center. Then played witcher and the problems started, whole pc rebooted, played again, rebooted, checked cable connections, temperatures via HWmonitor, didn't see any problem. Yet again my pc rebooted several more times, i even changed ram slots to see if there was a problem.

Though it was an error i make by modifing fans rpm, could it be possible that's the problem of my pc or it's more likely to be a damaged psu.?

Its kinda funny since i had a cx600m green labeled which had bad reputation, had it for about 4 years without problems, dediced to change it because i recently found out that series weren't very good so now that i have the one praised, the gray labeled i have problems.

Here's an image of the cables i used and where, don't know if i did it wrong.

 

headshotd89

Reputable
Aug 18, 2016
7
0
4,510
0
Why do you think it's a PSU ? List your entire PC specs.

Core i7-6700k
2x 8 GB z skill Ram
Gigabyte z170x gaming 3
Corsair h80i
Case Haf 912
1 Hdd Western digital black 500 gb
1 ssd m.2 western digital black 500 gb
GTX 1070

I think it may be the psu since is the only thing i changed before this issues.
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS