Question debug led cpu blinks once, doesn turn on. Only switched cases

Nov 15, 2019
6
0
10
0
I just switched all my components to a new case. ( from masterbox lite 5 to lian li pc-011)
Everything worked fine with my old case but it doesn´t boot with the new case.

Got an msi b450 tomahawk with an ryzen 5 2600x
The debug LED only blinks once on the cpu and that´s it.
I build it myself and never had any problems but tbh i´m quite the noob in pc buildings and components so please don´t expect me to understand everything..

Already checked the fittings and reset the cmos battery.

Hope you guys can help!
 
Nov 15, 2019
6
0
10
0
Haven’t tried without RAMs, only removed them and put them back in. I am at my parents house right now so not able to check. Probably will check later tonight. Will let you know!
 
Nov 15, 2019
6
0
10
0
I just switched all my components to a new case. ( from masterbox lite 5 to lian li pc-011)
Everything worked fine with my old case but it doesn´t boot with the new case.

Got an msi b450 tomahawk with an ryzen 5 2600x
The debug LED only blinks once on the cpu and that´s it.
I build it myself and never had any problems but tbh i´m quite the noob in pc buildings and components so please don´t expect me to understand everything..

Already checked the fittings and reset the cmos battery.

Hope you guys can help!
I honestly don’t know how exactly, but it seems to be working again! I disconnected everything again and started fron the bottom and i guess something wasn’t connected right, however i already checked it. Not complaining though. Thanks for the responses!
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS