Dell Precision T5500 flashing 2,3,4 and Amber light

May 14, 2016
73
1
4,635
1
Hello to all the experts...

I recently just logged off and shut down my computer. When I went to power it back on, I get a steady diagnostic 2,3,4 green flashing and solid amber power on/off light. Replaced power supply with refurbished, still the same problem. Then Dell support says to try and replace the input/output board so, ordered that one with refurbished with new cables, same issue. Some other things done were removing the CMOS battery and re-start, no luck, re-seated all memory, no luck, checked all connections, good...I am told it is possibly the motherboard but, just want see if anyone has any idea's before I order one of those...

Thanks in advance for any support provided!!!
 
May 14, 2016
73
1
4,635
1
Hi,

I am not using a riser card. With normal components like 3 dims, 1 nvidia quadro 4000, 2.93ghz quadcore cpu.

After pressing switch on butoton, it starts flashing 2,3,4 and Amber light instantly.

Waiting for your reply.

Thanks.
 
May 14, 2016
73
1
4,635
1


Hi,

Yes but my problem is different. I check everything from A to Z.

Do you think it is motherboard fault. If it is then how my nvidia quadro 4000 fans were working.

Thanks.
 

Samrezkhan

Reputable
Dec 21, 2016
12
1
4,515
0

Hi,

Yes but my problem is different. I check everything from A to Z.

Do you think it is motherboard fault. If it is then how my nvidia quadro 4000 fans were working.

Thanks.
Did you find a solution to this?
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS