Question Downgrade not working

Jul 17, 2020
8
1
15
0
From i3 9100f,h310m,8gb 2666mhz ,120gb ssd ,Rx580 4gb ,W10 pro os
To a USED i5 3470,h61m,1600mhz..

Take note : ssd & GPU weren't replaced

Reason for downgrading I needed money

Problem: after I assembled all the components I connected the ssd that contains he previous file from previous system . Then when I try to power it on , the processor would run for a few secs then turns off all of a sudden. While GPU doesn't run at all.

What's the problem and solutions for my problem please help.
 
From i3 9100f,h310m,8gb 2666mhz ,120gb ssd ,Rx580 4gb ,W10 pro os
To a USED i5 3470,h61m,1600mhz..

Take note : ssd & GPU weren't replaced

Reason for downgrading I needed money

Problem: after I assembled all the components I connected the ssd that contains he previous file from previous system . Then when I try to power it on , the processor would run for a few secs then turns off all of a sudden. While GPU doesn't run at all.

What's the problem and solutions for my problem please help.
From i3 9100f,h310m,8gb 2666mhz ,120gb ssd ,Rx580 4gb ,W10 pro os
To a USED i5 3470,h61m,1600mhz..

Take note : ssd & GPU weren't replaced

Reason for downgrading I needed money

Problem: after I assembled all the components I connected the ssd that contains he previous file from previous system . Then when I try to power it on , the processor would run for a few secs then turns off all of a sudden. While GPU doesn't run at all.

What's the problem and solutions for my problem please help.
What exact MB ? Probably needs BIOS upgrade.
 

ASK THE COMMUNITY