G

Guest

Guest
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.hardware (More info?)

Hello,

I am trying to setup a dual monitor desktop. This originally worked until I
upgraded the drivers.

Currently, the output is through the digital connector on my graphics card.
If I reboot and have the standard connector plugged in only, this works for
the other monitor. But I cant get it to work when both are connected at the
same time.

Whats gone wrong?

Regards
Simon Jefferies
mailto:simon[nospam]@cooltoolsonline.co.uk
-- remove [nospam] to email me --
 
G

Guest

Guest
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.hardware (More info?)

you will have to tell us what hardware you are using to do that....

and what drivers


"Simon Jefferies" <simon@cooltoolsonline.co.uk> wrote in message
news:%23%23h49WG3EHA.3368@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
> Hello,
>
> I am trying to setup a dual monitor desktop. This originally worked until
> I upgraded the drivers.
>
> Currently, the output is through the digital connector on my graphics
> card. If I reboot and have the standard connector plugged in only, this
> works for the other monitor. But I cant get it to work when both are
> connected at the same time.
>
> Whats gone wrong?
>
> Regards
> Simon Jefferies
> mailto:simon[nospam]@cooltoolsonline.co.uk
> -- remove [nospam] to email me --
>
>
>
 
G

Guest

Guest
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.hardware (More info?)

Im using a nVidia 5700 Ultra and the latest drivers 66.93. In Windows XP
SP2.

Regards
Simon.

"Kenny S" <hotmail@coldmail.com> wrote in message
news:eIQyvhK3EHA.4008@TK2MSFTNGP15.phx.gbl...
> you will have to tell us what hardware you are using to do that....
>
> and what drivers
>
>
> "Simon Jefferies" <simon@cooltoolsonline.co.uk> wrote in message
> news:%23%23h49WG3EHA.3368@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
>> Hello,
>>
>> I am trying to setup a dual monitor desktop. This originally worked until
>> I upgraded the drivers.
>>
>> Currently, the output is through the digital connector on my graphics
>> card. If I reboot and have the standard connector plugged in only, this
>> works for the other monitor. But I cant get it to work when both are
>> connected at the same time.
>>
>> Whats gone wrong?
>>
>> Regards
>> Simon Jefferies
>> mailto:simon[nospam]@cooltoolsonline.co.uk
>> -- remove [nospam] to email me --
>>
>>
>>
>
>