• Find an incredible deal for Black Friday or Cyber Monday? Share those epic bargains with the community by posting them in this forum thread!

DVI problem Nvidia no display before driver load and AMD no Display after Driver load

somenath_g

Commendable
Feb 24, 2016
3
0
1,510
0
Hi,

I recently brought an AMD 250x 1G DDR5 Graphics card (Powercolor AXR7 250X 1GBD5-HE).

When I connect this card with a DVI cable, monitor show nothing but a blank screen after the windows load screen has finished. the screen flickers with random colours then switches to standby mode.

For troubleshooting purpose, I replace the card with an old Nvidia 210 card. Interested thing is that, now I don't get any display before driver load. I get the display when the windows login screen appear.
But in case of VGA connection, I don't have any problem with both of the card.

My System Information is -

Processor - Intel Core i3 E8400 3GHz.
MB - Gigabyte G41MT-S2
RAM - 8 GB DDR3
Graphics Card - Powercolor AXR7 250X 1GBD5-HE
Monitor - DELL IN2020M
 

somenath_g

Commendable
Feb 24, 2016
3
0
1,510
0


No, I don't swapped HDD/SSD and I don't tried anothe DVI cable too.
 

somenath_g

Commendable
Feb 24, 2016
3
0
1,510
0


I don't thing monitor have any problem, because it give display before driver in ATI card and after driver in Nvidia card.

May be it is the problem with the DVI cable. Let my try with a new cable.

 

Bakua

Reputable
Aug 14, 2015
823
0
5,360
191


So you haven't tried swapping those, or am I misunderstanding? Doing those would be the absolute easiest
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS