Flickering when I run 3dmark11

K1ash3r

Distinguished
May 20, 2009
587
0
18,980
When I run 3dmark11, I get this weird flickering. Basically the edges of object flicker and look jagged. Is anyone else experiencing this. If you dont understand what I'm saying I will try to post a video of it on youtube and put the link here
 
Since your video card is overclocked i would try loweing the core and memory and see if those artifacts go away, also make sure you have updated your 3dmark to the newest version
 

K1ash3r

Distinguished
May 20, 2009
587
0
18,980


Yeah but I want to know if other people also get this when they run 3dmark11. I seem to get jagged edges and flickering in the distance in many games. I bought a new motherboard, cpu and graphics card and I still have this issue. Could ram/hard drive or power supply have anything to do with this.
 

Bestkid

Honorable
Nov 19, 2012
51
0
10,630
All I can say here that it could be 4 things.

1. Is the Drivers? Are they up to date?

2. Did you install the Graphics Card correctly?

3. Your power Supply might not be enough for the OC

4. Try underclocking your card and trying again?

5. Is the Temperature of the GPU really hot?
 

K1ash3r

Distinguished
May 20, 2009
587
0
18,980


Drivers are up to date, I also tried with old drivers

I'm pretty sure the graphics card is securely connected to the mobo.

I did try without OC and got the same results my power supply is PC power and cooling 750W

Temps or GPU and CPU are both under 60C
 

K1ash3r

Distinguished
May 20, 2009
587
0
18,980


Yes I'll do that tomorrow as I'm a little bust right now, thanks for trying to help me , I really appreciate it.