Question Freshly built pc cpu issue.

Feb 14, 2021
4
0
10
0
Hello everybody this is my first post here..since i couldnt find a solution for my problem nowhere i refer to you guys pleaseeee enlighten me on how to fix this issue..
New rig just 5 days old with fresh install on OS and 0 malware and im having this issue..cpu usage is 100% when gaming and im kinda worried cause i dont see why this would happen..every single driver and bios is up to date..i tried uninstalling and reistalling gpu drivers but still the problem persists..i dont know what else to do.
FYI i was playing leage of legends with an amd 7700 HD 10 yold gpu until my rtx 3070 gets delivered and i had double the fps in lol that i do now with the new gpu..(YES i did use DDU for the drivers..that must not be the problem) thanks in advance and sorry for my bad vocabulary!! <3

-userbenchmark was actually pretty impressive with everything better than expected.

View: https://imgur.com/kMaEsUq

View: https://imgur.com/MeerWwB

View: https://imgur.com/HFcO1XC
 
Feb 14, 2021
4
0
10
0
When you say no malware, what are you scanning with?
Scanned it with the windows 10 pro built in antivirus..tbf didnt thought i would need a 3d party antivirus as of now..i mean the pc is days old and i barely.even downloaded my main games so far from legit sources..blizzard riot games steam etc.
 
Feb 14, 2021
4
0
10
0
im using an AIO so i guess that helps a bit with the cpu temps..idk how this could be a task manager problem but it doesnt hurt to check with a 3rd party software..got any in mind to suggest me? thanks a lot!
 

ASK THE COMMUNITY