Geniric usb hub drivers win98se

frankv_08

Distinguished
Apr 14, 2010
4
0
18,510
I bought an old dell latitude lm laptop running win98se. This came with a generic lp008 usb hub, but there are no drivers for it.
Could anyone suggest the correct drivers to use so that the hub works, thanks in advance.
frankv
 

frankv_08

Distinguished
Apr 14, 2010
4
0
18,510
Thanks for the fast reply.

I did goto usbman site and followed a link to 'tecnica -asstance uk..' for the suggested download. The problem was that my ZoneAlarm suite contained the down load and strongly advised that I allow deletion of the program. ZA stated that the download was a zombie program.

Not knowing what to do I deleted the download. Any advice you could give on this will be welcomed.

frankv-08
 

frankv_08

Distinguished
Apr 14, 2010
4
0
18,510



digitalprospector,

Thanks for the link. I just downloaded /installed the unoffical win98se servicepack. So far there's no difference with the usb issue but the desktop looks great.

Any thoughs on my last post, ZomeAlarm vs zombies?

frankv-08

 

digitalprospecter

Distinguished
Mar 31, 2010
786
0
19,060
My wife installed a downloaded game after virus checking it almost a year ago, run it for a year, and just last month (after receiving new virus definitions) our antivirus identified a trojan infection that was in the program the whole time. Just goes to show that even legitimate sites may unknowingly pass along infections because they are undetectable at the time. Just watch your Zone Alarm for an unusual increase in outgoing traffic, as a Zombie is designed to let a hacker use your bandwidth for their own sending of spam etc. You should be safe with ZA on the job.

I have looked high and low on the net for references to your hub and have found nothing useful. I don't give up easy though. Right now I am trying to find a generic usb hub driver that we can try to see if it will run your hub. I will get back to you.

Cheers!
 

frankv_08

Distinguished
Apr 14, 2010
4
0
18,510






hi digitalprospecter

i tried to reply your email three times and could not because i couldn't login. changed password three times but no change. just now in entered a fourth new password and allast it seams to work, hope you get this.

a family menber was going to ask a friend, a dell tec, for adivce but so far none coming. if i do get an answer from that ect i'll post it for any others that might need it.

thanks again for your time and efforts.. frankv-08