Question Gpu may be broken

Nov 6, 2021
2
0
10
0
Hey,

So my pc doesn't work anymore when i have my gpu in my pc but when I remove it its doing a beep sound and thats how I know that my pc is booting
cuz my monitor only has hdmi and my mother board dosent have hdmi so why is it doing that?
Should I buy a new gpu? My gpu is amd radeon rx 480 nitro and my mother board is acer and I tried to remove ram and clean them or start the pc with only one or just everything I even checked the cables but I changed the thermal paste to the gpu and it was kinda my first time and it booted up after this but then it just stopped I got a green screen and it just stopped and dind work anymore.

Hope you guys can help tbh
 

Lutfij

Titan
Moderator
Welcome to the forums, newcomer!

We're going to need a little more information. Please list the specs to your build like so:
CPU:
Motherboard:
Ram:
SSD/HDD:
GPU:
PSU:
Chassis:
OS:
Monitor:

Please include the make and model of the PSU apart from it's wattage and it's age. If the system is a prebuilt, mention the make and model of the unit alongside it's SKU and any other modifications you might've done to said prebuilt.
 
Nov 6, 2021
2
0
10
0
Welcome to the forums, newcomer!

We're going to need a little more information. Please list the specs to your build like so:
CPU:
Motherboard:
Ram:
SSD/HDD:
GPU:
PSU:
Chassis:
OS:
Monitor:

Please include the make and model of the PSU apart from it's wattage and it's age. If the system is a prebuilt, mention the make and model of the unit alongside it's SKU and any other modifications you might've done to said prebuilt.
Hey so there are my components


CPU: i7 2600

Motherboard: Acer Q77H2-am

Ram: 16GB

SSD/HDD: 2 SSD one is 240gb and the other one is 1tb and one HDD 500GB

GPU: AMD Radeon Rx 480 nitro oc 8gb GDDR5 256-bit Lite

PSU:400W I think FSC GROUP INC. Model no: FSP400-60GHN(85)

Chassis: I don't know what this is I guess it's the case Titan 700 genesis

OS: windows 10

Monitor: HP Z24nf


And the pc it's a prebuild I just put one ssd in the pc a long time ago and it's still working and I got the pc 2 years ago it worked fine but a week ago it stopped when I changed thermal paste to both GPU and CPU
 
Last edited:

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS