Question Help Inno3d 1050ti

Jul 25, 2019
14
2
15
0
Hi!

Earlier this morning, I’ve shut down my PC because I forgot to turn it off and it’s turned on for like 12 hours.

Right now, my PC won’t boot. The VGA led on mobo is lit. CPU fan and GPU fans are spinning. There are no lights on my keyboard. However, when I remove the GPU, there are lights on my keyboard. My CPU is Ryzen 3 1300x so it doesn’t have an onboard graphics. I’ve reseated the RAM’s and the CPU, still no boot.

Could it possibly that my GPU is now dead?

SPECS:
Ryzen 3 1300x
MSI A320M PRO VD/S
Hyper X Fury 8 GB 2400 DDR4 (x2)
Inno3d 1050ti
Corsair 450W+
 
Jul 25, 2019
14
2
15
0
Have you also tried reseating the GPU as well, firmly on the PCI-E slot ? How many PCI-E connectors does your card require.
Yes, I’ve reseated it multiple times. The card doesn’t require a PCI-E connector. I’m going to ask my friend to test my card on his PC to verify if it’s already dead.
 

Sagar_20

Reputable
Jun 29, 2016
860
89
5,090
20
Often times, resetting the CMOS battery fixes this problem.
Sometimes, 1 RAM could be faulty so it's better to check 1 by 1 and then both together.

Test the GPU on some other PC. This will ensure whether the problem is with the GPU or something else.
 
Jul 25, 2019
14
2
15
0
Often times, resetting the CMOS battery fixes this problem.
Sometimes, 1 RAM could be faulty so it's better to check 1 by 1 and then both together.

Test the GPU on some other PC. This will ensure whether the problem is with the GPU or something else.
Will do. Thanks 🙂
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS