HP 15BR015A Cpu

Jan 31, 2019
4
0
10
0
Hi, i am trying to connect the CPU to the motherboard but for some reason the gold connections wont stay on the CPU.

If anyone has any ideas on how these can be connected i would be very greatful.

I have attached a picture...

https://pasteboard.co/HYZPhwb.jpg

Thank you.
 

Ralston18

Titan
Moderator
That is a wireless network adapter. Not a CPU.

Reference:

https://www.ebay.com/itm/INTEL-3168NGW-NGFF-M-2-Wireless-WiFi-BT-4-0-Card-802-11AC-2-4-5Ghz-433Mbps-/172409450819

And, to be sure, verify that the loose connections are the two wired gold connectors shown in the images - correct?

As for making the connectors stay in place that is a bit trickier.

Leave the wire side connectors alone. Try to gently reshape the ports on the wireless adapter so the connecting plugs will fit much more snuggly.

Reshaping must be done very gently with the network adapter removed from the host computer. Removing the network adapter will put only the adapter at risk. Not the host.

If things go badly then a new wireless adapter may become necessary.

 
Jan 31, 2019
4
0
10
0
Thank you Ralston18. I did question if it was the CPU. Not sure why the connectors are made this way as i cant keep them connected. They wont even click into place. I think I may need a new adapter or worse new connectors :(
 

Ralston18

Titan
Moderator
May well be....

However, if you have time and can wait then just hold for now.

The photographs are indeed useful.

Someone may post an idea or two about how the connections might be tightened up or otherwise repaired.



 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS