Installing ATI Drivers Problem Need Help Please!

valcron

Distinguished
Apr 28, 2002
155
0
18,680
I just bought the asus 9600xt graphics card and had the geforce 4 mx 440 in my system originally, anyhow i removed that card deleted the drivers and then used detonator rip to get rid of any drivers left behind. Well i put in the asus card and the instructions said a found new hardware window should appear it didn't, so i went ahead and tried to install the drivers the ones on the cd and ones I downloaded. Well it goes through all the steps and then says "Setup was unable to complete installation, Try to setup your display adapter with a standard vga driver first" well i read the read me on the detonator rip file it says to go to adapter under setings advanced and choose change, well mine doesn't have that button also where it says adapter info beside everything it has unavailable. Anyone have an ideas?

<P ID="edit"><FONT SIZE=-1><EM>Edited by valcron on 03/05/04 02:19 PM.</EM></FONT></P>
 
Need more info on system.

You probably need to download the MOBO chipset drivers.



- You need a licence to buy a gun, but they'll sell anyone a stamp <i>(or internet account)</i> ! - <font color=green>RED </font color=green> <font color=red> GREEN</font color=red> GA to SK :evil:
 

GeneticWeapon

Splendid
Jan 13, 2003
5,795
0
25,780
Yea...when you popped in your new card, you should have seen the 'found new hardware wizard'...

<A HREF="http://rmitz.org/AYB3.swf" target="_new">All your base are belong to us.</A>
<A HREF="http://service.futuremark.com/compare?2k3=2106920" target="_new"><b>3DMark03</b></A>
 
More INFO, What OP/SYS are you running???

<A HREF="http://www.biblegateway.com/cgi-bin/bible?language=english&version=NIV&passage=John+14:6&x=13&y=8" target="_new"><b><><</b></A>

<A HREF="http://forums.btvillarin.com/index.php?act=ST&f=41&t=2541" target="_new">My Rig</A>
 

valcron

Distinguished
Apr 28, 2002
155
0
18,680
Actually I searched the internet for about an hour and found the problem all though i had updated the bios for my motherboard and never updated my drivers for the nforce 2 chipset that came with it :( so it didn't know how to the read the card. Its working great now but thanks for being willings to help
 

valcron

Distinguished
Apr 28, 2002
155
0
18,680
ack i just said i found this and here a person also told me to download the chipset drivers. Again thanks for the help.
 

TRENDING THREADS