IntelliMouse Explorer 4.0 mousetare problem!!

beelzebub

Distinguished
Sep 11, 2004
8
0
18,510
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.hardware (More info?)

I just bought thi mouse, and after a while I noticed, that the pointer
is mooving a little... hmm "strange" :confused:
I tested my mouse's sample rate frequency and noticed that its average
is *107hz*!! As far as I know it should be *125hz*!! :mad:
The mouserate of my mouse is: '»click here for image«'
(http://tinyurl.com/5opo8)! :eek: I tested an Exp 3.0A model and its
rate is 124-5hz all the time!
Any solution?


+-------------------------------------------------------------------+
|Filename: rate.JPG |
|Download: http://www.pcbanter.net/attachment.php?attachmentid=2070 |
+-------------------------------------------------------------------+

--
Beelzebub
 
G

Guest

Guest
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.hardware (More info?)

What version of gthe Intellipoint drviers are you using?????


"Beelzebub" <Beelzebub.1g7850@pcbanter.net> wrote in message
news:Beelzebub.1g7850@pcbanter.net...
>
> I just bought thi mouse, and after a while I noticed, that the pointer
> is mooving a little... hmm "strange" :confused:
> I tested my mouse's sample rate frequency and noticed that its average
> is *107hz*!! As far as I know it should be *125hz*!! :mad:
> The mouserate of my mouse is: '»click here for image«'
> (http://tinyurl.com/5opo8)! :eek: I tested an Exp 3.0A model and its
> rate is 124-5hz all the time!
> Any solution?
>
>
> +-------------------------------------------------------------------+
> |Filename: rate.JPG |
> |Download: http://www.pcbanter.net/attachment.php?attachmentid=2070 |
> +-------------------------------------------------------------------+
>
> --
> Beelzebub
 
G

Guest

Guest
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.hardware (More info?)

Try go into mouse properties, Hardware, Properties, Advanced Settings
and change to suit taste.


Beelzebub wrote:

> I just bought thi mouse, and after a while I noticed, that the pointer
> is mooving a little... hmm "strange" :confused:
> I tested my mouse's sample rate frequency and noticed that its average
> is *107hz*!! As far as I know it should be *125hz*!! :mad:
> The mouserate of my mouse is: '»click here for image«'
> (http://tinyurl.com/5opo8)! :eek: I tested an Exp 3.0A model and its
> rate is 124-5hz all the time!
> Any solution?
>
>
> +-------------------------------------------------------------------+
> |Filename: rate.JPG |
> |Download: http://www.pcbanter.net/attachment.php?attachmentid=2070 |
> +-------------------------------------------------------------------+
>
>