Question Is Corsair CX650M is enough for my system? with few future upgrade along the way

Feb 5, 2020
4
0
10
0
Hello! is Corsair CX650M is enough and well for my current system ? probably in the future i would use AIO water cooler

System:
Ryzen 5 3600
Mobo B450M-HDV
RAM 16GB DDR4 (2x8gb)
GTX 1060 6GB
3x140mm Fan, 2x 120mm Fan
Current PSU Corsair VS450

I'm in Gaming for usage daily around 4-5 hours or less, Thankyou
 
Feb 5, 2020
4
0
10
0
will it have a problem with my current specs ? because sometimes i experience some "no signal" from my display monitor (indeed i already check the input cable, and monitor both are fine)
 

Oussebon

Upstanding
Feb 17, 2020
269
50
240
6
While the CXm 650W will be more than fine for your current system and a huge array of future upgrades, the 450W VS PSU should also be enough.

Granted the VS series is a very basic model - but it's still fine, and 450W is more than enough for the kind of hardware you have.

If you have problems with display signal, there are a lot of other things to check before blaming the PSU, or any other hardware, and spending money :)

e.g. remove GPU drivers with DDU:
https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
and perform a clean install of the latest drivers from the Nvidia website.
 
Feb 5, 2020
4
0
10
0
While the CXm 650W will be more than fine for your current system and a huge array of future upgrades, the 450W VS PSU should also be enough.

Granted the VS series is a very basic model - but it's still fine, and 450W is more than enough for the kind of hardware you have.

If you have problems with display signal, there are a lot of other things to check before blaming the PSU, or any other hardware, and spending money :)

e.g. remove GPU drivers with DDU:
https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
and perform a clean install of the latest drivers from the Nvidia website.
Glad to hear that dude, might as well trying DDU for some troubleshooting (y)
 
Feb 5, 2020
4
0
10
0
After several days running fine, i got the same issue again, (no display signal when boot). But, when i press the restart button, it boots just fine, idk why
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS