Question I've just bought an Evo 970 Plus SSD and sometimes get Windows error ?

Sep 30, 2021
9
0
10
0
Hello guys
i just bought SSD evo970 plus (new) and made it GPT and made boot (UEFI) and everything is good

But sometimes i get error Your PC ran into a problem (the blue screen error )

i checked SSD with many programs it says the hard is good
and sometimes get hard drop fps in games must restart to be good again

is that maybe hard problems ??
 

Bob.B

Respectable
Hello guys
i just bought SSD evo970 plus (new) and made it GPT and made boot (UEFI) and everything is good
but sometimes i got error Your PC ran into a problem (the blue screen error )

i checked SSD with many programs it says the hard is good
and sometimes get hard drop fps in games must restart to be good again

is that maybe hard problems ??
Could be a bunch of anything.
Run this and post a LINK to the results.
PC Benchmark

Then run a pass of crystal disk info and post a screen shot of the results.
 
Sep 30, 2021
9
0
10
0
now i tried the benchmark and he got error in my SSD evo 970 plus
and couldn't even install windows on it
now i deleted volumes and re partitioning the ssd
now work fine after re partitioning
still may the ssd have problem in future ? i back it to store and get my money and buy another one or not ?
 

Bob.B

Respectable
now i tried the benchmark and he got error in my SSD evo 970 plus
and couldn't even install windows on it
now i deleted volumes and re partitioning the ssd
now work fine after re partitioning
still may the ssd have problem in future ? i back it to store and get my money and buy another one or not ?
I don't see the link or the screen shot I asked for.
 
Sep 30, 2021
9
0
10
0
it disappear in crystal disk info can see only my HDD
but i can see the partitions when i open My PC
but last benchmark i did i got unexpected error even after the format and re partition
 
Sep 30, 2021
9
0
10
0
ya it was working fine before i test again and found its not fine
my motherboard (Gigabyte B150 hd3 ), processor (intel i7-6700k 4.00GHz ) is any problem with this part with my SSD evo970 plus ??
note: i tested benchmark the processor , ram , vega card and all of them is fine
am sorry for asking many question just wanna make sure i will back it to store or not
 

Bob.B

Respectable
ya it was working fine before i test again and found its not fine
my motherboard (Gigabyte B150 hd3 ), processor (intel i7-6700k 4.00GHz ) is any problem with this part with my SSD evo970 plus ??
note: i tested benchmark the processor , ram , vega card and all of them is fine
am sorry for asking many question just wanna make sure i will back it to store or not
Why are you having such a problem posting a link and a screen shot?
 

ASK THE COMMUNITY