Question Lost In Internet connection every minute

Jun 26, 2019
7
0
10
0
Hi everyone,
I have recently realised that when I surf on the internet or whatever I do in computer, it reconnects again again. So I have checked event viewer to see whats going on. Simultaneously I have looked exact time and event that happen and I have found correlation. The problem is the following event and I have no idea to fix it. I just have some basic things such as replace cable, disable/enable network adaptor etc. I really need help from you guys, thanks in advance. I hope I dont reveal something private :D
Log Name: Security
Source: Microsoft-Windows-Security-Auditing
Date: 28/12/2019 18:06:02
Event ID: 5379
Task Category: User Account Management
Level: Information
Keywords: Audit Success
User: N/A
Computer: DESKTOP-HFQ0G7A
Description:
Credential Manager credentials were read.

Subject:
Security ID: DESKTOP-HFQ0G7A\Secrets
Account Name: Secrets
Account Domain: DESKTOP-HFQ0G7A
Logon ID: 0x16D2C
Read Operation: Enumerate Credentials

This event occurs when a user performs a read operation on stored credentials in Credential Manager.
Event Xml:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="Microsoft-Windows-Security-Auditing" Guid="{54849625-5478-4994-a5ba-3e3b0328c30d}" />
<EventID>5379</EventID>
<Version>0</Version>
<Level>0</Level>
<Task>13824</Task>
<Opcode>0</Opcode>
<Keywords>0x8020000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2019-12-28T18:06:02.891060600Z" />
<EventRecordID>227241</EventRecordID>
<Correlation ActivityID="{3ff6c5b2-bda1-0002-46c6-f63fa1bdd501}" />
<Execution ProcessID="784" ThreadID="896" />
<Channel>Security</Channel>
<Computer>DESKTOP-HFQ0G7A</Computer>
<Security />
</System>
<EventData>
<Data Name="SubjectUserSid">S-1-5-21-3101574156-985062457-3932382732-1001</Data>
<Data Name="SubjectUserName">Secrets</Data>
<Data Name="SubjectDomainName">DESKTOP-HFQ0G7A</Data>
<Data Name="SubjectLogonId">0x16d2c</Data>
<Data Name="TargetName">MicrosoftAccount:user=<<personal Info removed by moderator>></Data>
<Data Name="Type">0</Data>
<Data Name="CountOfCredentialsReturned">1</Data>
<Data Name="ReadOperation">%%8100</Data>
<Data Name="ReturnCode">0</Data>
<Data Name="ProcessCreationTime">2019-12-28T17:36:46.418725000Z</Data>
<Data Name="ClientProcessId">8132</Data>
</EventData>
</Event>
 
Last edited by a moderator:

hang-the-9

Titan
Moderator
Mar 25, 2010
60,352
1,070
152,940
16,851
Did you reboot the modem and router? Test with another system? Contact your ISP to have them check your connection? The event log does not have anything to do with the connection loss, it's some site that used saved logon info.
 

ASK THE COMMUNITY