media player 9...plays mp3's ok..but no video..or fuzzy

TJ

Distinguished
Apr 6, 2004
256
0
18,780
0
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.video (More info?)

Hello,

I just upgraded my computer to XP Home edition from win98
and installed media player 9 also. MP#'s play fine,
however any mpeg videos just play the sound only, and if
they do play a big black square blocks the picture and
only the very top and bottom of the video can be seen. I
didn't have to have any special codecs for all my vidios
to play on my former win media 7.1 player. So Im
wondering how to fix this. Also...it seems like I cannot
remove media player from the "remove sofware" feature in
the control panel and attempt to reinstall it.
Anyways...maybe someone knows of a setting or a few steps
I could take to resolve, thanks.
 
G

Guest

Guest
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.video (More info?)

you need an mpeg decoder, usually supplied by third party software such as
powerdvd.

--
Graham Hughes
MVP
www.simplydv.co.uk
www.dvds2treasure.com
"tj" <tjamnz@hotmail.com> wrote in message
news:2f1cd01c46cc8$566e8880$a501280a@phx.gbl...
> Hello,
>
> I just upgraded my computer to XP Home edition from win98
> and installed media player 9 also. MP#'s play fine,
> however any mpeg videos just play the sound only, and if
> they do play a big black square blocks the picture and
> only the very top and bottom of the video can be seen. I
> didn't have to have any special codecs for all my vidios
> to play on my former win media 7.1 player. So Im
> wondering how to fix this. Also...it seems like I cannot
> remove media player from the "remove sofware" feature in
> the control panel and attempt to reinstall it.
> Anyways...maybe someone knows of a setting or a few steps
> I could take to resolve, thanks.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Y Windows XP 2
A Windows XP 6

Similar threads


ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS