Missing OS on boot after running kaspersky antivirus

kneecrow

Distinguished
Jun 15, 2011
5
0
18,510
My computer "windows vista" was infected and antivirus was expired. I go out and buy Kaspersky AV 2011 and after a painful install finally get the scan to clean my system. I also have added two 1 gig sticks of RAM.

All is goin well for a day or so. After a Kaspersky system scan and restart all I have now is a black screen "Missing operating system"

I have entered cmd prompt, tried chkdsk. I have removed the new RAM. I have run Kaspersky rescue disk. None of this works.

I was wondering if anyone may know of something else I can try?
 

kneecrow

Distinguished
Jun 15, 2011
5
0
18,510


repair with a hammer? :D Windows repair disk isn't working either.
 

kneecrow

Distinguished
Jun 15, 2011
5
0
18,510
ty guys but everything off window disk is no good.

Repair doesn't work.
Restore finds no previous restore point.
Reinstall the key code is worn off the sticker and my noob @$$ didn't write it down.
Find hardware and memory errors doesn't work.

It looks like my only chance is CMD prompt which maybe another problem. When I open CMD from window disk the directory is "X" . I have two partitions C ahd H. H holds OS and C holds everything else. Shouldn't the directory be "H" ?
 

kneecrow

Distinguished
Jun 15, 2011
5
0
18,510
k so
X: /sources>

I'm thinking hmmmm I type C: , that brings up my C: directory :D
so now I chkdsk /r

Chkdsk cannot run because the volume is being run by another Process. blah blah. Would you like to force a dismount on this volume? <YorN> Y

The chkdsk begins...........

I'll get back with the results.
 

kneecrow

Distinguished
Jun 15, 2011
5
0
18,510


it's assed, back to square one