Question Mobo flashes once and turns off. Only the RAM is coming on

Jul 24, 2019
2
0
10
0
Hello everyone!

So, I've been trying to build my first PC for almost two months and after a failed attempt to get one to work due to my Mobo B450 not updating properly with my Ryzen 3700x, I decided to take my old Mobo back and get the x570. Everything seemed to be going fine when I first did a trial run with just the CPU, VGA and RAM being connected but once I added the fans, cpu cooler, etc...thats when I got the quick red flash of the Mobo and the RAM being the only thing turning on. Below is a video of whats happening.

https://flic.kr/p/2gRLNSY
Here's my PC parts:
https://pcpartpicker.com/list/Vc6bNQ

I'm getting super frustrated with everything, so if anyone could help, it would be greatly appreciated <3

Thanks!
 
May 4, 2019
50
1
35
0
Hello everyone!

So, I've been trying to build my first PC for almost two months and after a failed attempt to get one to work due to my Mobo B450 not updating properly with my Ryzen 3700x, I decided to take my old Mobo back and get the x570. Everything seemed to be going fine when I first did a trial run with just the CPU, VGA and RAM being connected but once I added the fans, cpu cooler, etc...thats when I got the quick red flash of the Mobo and the RAM being the only thing turning on. Below is a video of whats happening.

https://flic.kr/p/2gRLNSY
Here's my PC parts:
https://pcpartpicker.com/list/Vc6bNQ

I'm getting super frustrated with everything, so if anyone could help, it would be greatly appreciated <3

Thanks!
its possibly a damaged cpu power cord
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS