Susan

Distinguished
Apr 8, 2004
249
0
18,680
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.newusers (More info?)

have XP Home and am having a problem with my IntelliPoint 4.1 mouse, before
update and SP2 install i could scroll on any screen, and now it won't. is
there somewhere i can correct this, have looked and looked but can't find
anything... would appreciate any help with this annoying problem.
 

Road_Runner

Distinguished
Jan 12, 2003
74
0
18,630
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.newusers (More info?)

Did the computer give out a beep when you boot up your computer ?? Turn your
computer off and unplug the mouse , Then replug it back in , Turn on the
computer ...


"susan" <someone@microsoft.com> wrote in message
news:uiVGAW9sEHA.3460@TK2MSFTNGP15.phx.gbl...
> have XP Home and am having a problem with my IntelliPoint 4.1 mouse,
> before update and SP2 install i could scroll on any screen, and now it
> won't. is there somewhere i can correct this, have looked and looked but
> can't find anything... would appreciate any help with this annoying
> problem.
>
 

Susan

Distinguished
Apr 8, 2004
249
0
18,680
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.newusers (More info?)

computer does not beep on startup but tried your suggestion and that isn't
the solution, but thanx anyway. must be an unruly mouse....

"Road_Runner" <beepbeep@hotmail.com> wrote in message
news:%23GeLmoEtEHA.2700@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
> Did the computer give out a beep when you boot up your computer ?? Turn
> your computer off and unplug the mouse , Then replug it back in , Turn on
> the computer ...
>
>
> "susan" <someone@microsoft.com> wrote in message
> news:uiVGAW9sEHA.3460@TK2MSFTNGP15.phx.gbl...
>> have XP Home and am having a problem with my IntelliPoint 4.1 mouse,
>> before update and SP2 install i could scroll on any screen, and now it
>> won't. is there somewhere i can correct this, have looked and looked but
>> can't find anything... would appreciate any help with this annoying
>> problem.
>>
>
>
 
G

Guest

Guest
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.newusers (More info?)

Have you tried deleting the mouse and the Intelipoint
software, and reinstalling?

Also have you checked the mouse properties to see what has
been turned off?

If you have TweakUI or another UI program, have you set any
scroll properties?


--
The people think the Constitution protects their rights;
But government sees it as an obstacle to be overcome.


"susan" <someone@microsoft.com> wrote in message
news:eIJAbgGtEHA.1404@TK2MSFTNGP11.phx.gbl...
| computer does not beep on startup but tried your
suggestion and that isn't
| the solution, but thanx anyway. must be an unruly
mouse....
|
| "Road_Runner" <beepbeep@hotmail.com> wrote in message
| news:%23GeLmoEtEHA.2700@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
| > Did the computer give out a beep when you boot up your
computer ?? Turn
| > your computer off and unplug the mouse , Then replug it
back in , Turn on
| > the computer ...
| >
| >
| > "susan" <someone@microsoft.com> wrote in message
| > news:uiVGAW9sEHA.3460@TK2MSFTNGP15.phx.gbl...
| >> have XP Home and am having a problem with my
IntelliPoint 4.1 mouse,
| >> before update and SP2 install i could scroll on any
screen, and now it
| >> won't. is there somewhere i can correct this, have
looked and looked but
| >> can't find anything... would appreciate any help with
this annoying
| >> problem.
| >>
| >
| >
|
|
 

Susan

Distinguished
Apr 8, 2004
249
0
18,680
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.newusers (More info?)

hi, and yes i have uninstalled and reinstalled it a couple times, then
changed from PS/2 (recommended in Microsoft "getting started" pamphlet that
came with my mouse) to a USB connection and the scroll now works, only
problem now is that in the properties it no longer gives the option of
scrolling 1 line at a time... so this will have to do...

i do not have TweakUI or any other UI program as i have no idea what they
are, after all, this is a newusers newsgroup and i am a "newuser"... only
had computer since April of this year... so everything is new to me...

"Jim Macklin" <p51mustang[threeX12]@xxxhotmail.calm> wrote in message
news:ODR$kQHtEHA.2596@TK2MSFTNGP15.phx.gbl...
> Have you tried deleting the mouse and the Intelipoint
> software, and reinstalling?
>
> Also have you checked the mouse properties to see what has
> been turned off?
>
> If you have TweakUI or another UI program, have you set any
> scroll properties?
>
>
> --
> The people think the Constitution protects their rights;
> But government sees it as an obstacle to be overcome.
>
>
> "susan" <someone@microsoft.com> wrote in message
> news:eIJAbgGtEHA.1404@TK2MSFTNGP11.phx.gbl...
> | computer does not beep on startup but tried your
> suggestion and that isn't
> | the solution, but thanx anyway. must be an unruly
> mouse....
> |
> | "Road_Runner" <beepbeep@hotmail.com> wrote in message
> | news:%23GeLmoEtEHA.2700@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
> | > Did the computer give out a beep when you boot up your
> computer ?? Turn
> | > your computer off and unplug the mouse , Then replug it
> back in , Turn on
> | > the computer ...
> | >
> | >
> | > "susan" <someone@microsoft.com> wrote in message
> | > news:uiVGAW9sEHA.3460@TK2MSFTNGP15.phx.gbl...
> | >> have XP Home and am having a problem with my
> IntelliPoint 4.1 mouse,
> | >> before update and SP2 install i could scroll on any
> screen, and now it
> | >> won't. is there somewhere i can correct this, have
> looked and looked but
> | >> can't find anything... would appreciate any help with
> this annoying
> | >> problem.
> | >>
> | >
> | >
> |
> |
>
>