Msi b450 gaming pro carbon EZ DEBUG LEDS BLINK

marcelocb012

Prominent
Dec 30, 2017
22
0
510
0
I recently build my new pc. And i wasn't getting issues until yesterday when cpu and gpu ez debug leds started to blink. My pc runs and shows signal but i was wondering if this means anything at all. It didn't use to do that. Also my leds wont turn as they used to now i need to manually turn them on in mysticlight app.

Specs
Ryzen 2600
Corsair vengeance rgb pro 16gb
Rx 470 g1 4gb
Psu b500w evga
Mobo MSI B450 GAMING PRO CARBON
 

marcelocb012

Prominent
Dec 30, 2017
22
0
510
0


I already reset bios. And only do XMP ot memory
 

marcelocb012

Prominent
Dec 30, 2017
22
0
510
0


i already tried to remove amxp and it still blinks. Gpu and cpu blink
 

marcelocb012

Prominent
Dec 30, 2017
22
0
510
0


ez debug leds turn off when system is running. But the mobo leds wont turn on until I manually turn them on.
This didnt used to happen.
 

marcelocb012

Prominent
Dec 30, 2017
22
0
510
0


When i press the power button all system turns on and the cpu and gpu ez debug leds blink once then all runs ok
 

marcelocb012

Prominent
Dec 30, 2017
22
0
510
0


I spend like 3 or 4 hours trying to fix this, mounting my pc again. And installing every driver. And realised my cpu is stuck to the mobo
 

marcelocb012

Prominent
Dec 30, 2017
22
0
510
0


My pc is running on so it's the cpu is mount properly but now I can't take it off
 

marcelocb012

Prominent
Dec 30, 2017
22
0
510
0

I have done the exact same thing but when I try to remove the cpu it seems like it's stuck into the mobo
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS