Question MSI B450 Max didn't boot

Oct 14, 2020
1
0
10
0
So i built pc for the first time when i turned my pc on nothing showed on the screen. I have pressed del but bios didn't show. i have tried removing ram and inserting one by one in all of the slots.

Another point i would want to mention that boot light on mobo stays on .

CPU: AMD Ryzen 5 3600
Mother Board:MSI b450 Tomahawk Max
Ram: Gskill 2x8 gbs 3200mhz
SSD: 512
HDD: 1 Tb
Psu: Red Dragon 700w
Chasis: Tgc 8811 m

Hope someone knows what's going on.
Thanks
 

egda23

Prominent
Jun 14, 2020
670
120
640
20
So i built pc for the first time when i turned my pc on nothing showed on the screen. I have pressed del but bios didn't show. i have tried removing ram and inserting one by one in all of the slots.

Another point i would want to mention that boot light on mobo stays on .

CPU: AMD Ryzen 5 3600
Mother Board:MSI b450 Tomahawk Max
Ram: Gskill 2x8 gbs 3200mhz
SSD: 512
HDD: 1 Tb
Psu: Red Dragon 700w
Chasis: Tgc 8811 m

Hope someone knows what's going on.
Thanks
It's a Tomahawk Max board. So the Bios is natively compatible with the Ryzen 3600 - no upgrade needed.
So I would suggest to start here:
 

DSzymborski

Polypheme
Moderator
So i built pc for the first time when i turned my pc on nothing showed on the screen. I have pressed del but bios didn't show. i have tried removing ram and inserting one by one in all of the slots.

Another point i would want to mention that boot light on mobo stays on .

CPU: AMD Ryzen 5 3600
Mother Board:MSI b450 Tomahawk Max
Ram: Gskill 2x8 gbs 3200mhz
SSD: 512
HDD: 1 Tb
Psu: Red Dragon 700w
Chasis: Tgc 8811 m

Hope someone knows what's going on.
Thanks
Why would you see anything on the screen? If you provided your correct specs, you have no way of transmitting an image to your monitor.
 
So i built pc for the first time when i turned my pc on nothing showed on the screen. I have pressed del but bios didn't show. i have tried removing ram and inserting one by one in all of the slots.

Another point i would want to mention that boot light on mobo stays on .

CPU: AMD Ryzen 5 3600
Mother Board:MSI b450 Tomahawk Max
Ram: Gskill 2x8 gbs 3200mhz
SSD: 512
HDD: 1 Tb
Psu: Red Dragon 700w
Chasis: Tgc 8811 m

Hope someone knows what's going on.
Thanks
What model is your GPU?

Please note that a 3600 has no iGPU so you must have a discrete GPU to get a display.
 

ASK THE COMMUNITY