• Now's your chance win big! Join our community and get entered to win a RTX 2060 GPU, plus more! Join here.

    Pi Cast Episode 3 streams live on Tuesday, August 4th at 2:30 pm ET (7:30 PM BST). Watch live right here!

    Catch Scharon on the Tom's Hardware Show live on Thursday, August 6th at 2:00 pm ET (7:00 PM BST). Click here!

Question MSI B450 tomahawk MAX - no sound in rear audio ports

Jul 14, 2019
47
3
35
0
Suddenly back audio ports of my MSI B450 tomhawk MAX aren't working ! Currently i'm on Bios Version 7C02v30. Everything was normal .today morning back audio ports are not working,front panel audio ports are working fine. !
1) I tried to uninstall the driver and installed the latest realtek audio driver 6.0.8911.1 from MSI website published on 10/4/2020 but it didn't fix my problem.
2)Tried using the default windows HD audio driver. it didn't work.
Anyone facing the same issue ? Please help.
3)Check the BIOS settings HD audio is enabled.
4) Cleared the CMOS and reset the bios.

Nothing seems to work. My windows version is Windows 10 1909 .Can anyone help me to fix this issue?
 
Suddenly back audio ports of my MSI B450 tomhawk MAX aren't working ! Currently i'm on Bios Version 7C02v30. Everything was normal .today morning back audio ports are not working,front panel audio ports are working fine. !
1) I tried to uninstall the driver and installed the latest realtek audio driver 6.0.8911.1 from MSI website published on 10/4/2020 but it didn't fix my problem.
2)Tried using the default windows HD audio driver. it didn't work.
Anyone facing the same issue ? Please help.
3)Check the BIOS settings HD audio is enabled.
4) Cleared the CMOS and reset the bios.

Nothing seems to work. My windows version is Windows 10 1909 .Can anyone help me to fix this issue?
Did you update GPU driver lately ? It's possible sound was switched to HDMI.
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS