multiple network and no internet problem

AmmU__

Commendable
Sep 7, 2016
1
0
1,510
0
Hello, I am use wired network when i connect to my broadband connection it connect but i can't access to internet. When i go to network properties it says multiple network and cross sign in front of it. after troubleshoot on detection details> NetworkConfiguration.cab > ipconfig.all it is giving me this can anybody see where is problem and how to solve it?


Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : Owner-PC
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Mixed
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No
DNS Suffix Search List. . . . . . : nationalbroadband.pk

PPP adapter Broadband Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Broadband Connection
Physical Address. . . . . . . . . :
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 103.31.94.225(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.255
Default Gateway . . . . . . . . . : 0.0.0.0
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 202.163.114.154
175.107.196.11
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled

Ethernet adapter Local Area Connection 6:

Connection-specific DNS Suffix . : nationalbroadband.pk
Description . . . . . . . . . . . : Realtek PCIe GBE Family Controller
Physical Address. . . . . . . . . : 14-DD-A9-E7-C4-F8
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::e1bd:af51:297b:6b14%18(Preferred)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 10.246.4.171(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Wednesday, September 07, 2016 6:04:12 PM
Lease Expires . . . . . . . . . . : Thursday, September 08, 2016 6:04:11 PM
Default Gateway . . . . . . . . . : 10.246.4.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.237.114
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 437575081
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-1F-5F-DC-A6-14-DD-A9-E7-C4-F8
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 202.163.114.154
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled

Tunnel adapter isatap.{C908B3D5-A166-4B45-98B8-0B7291498045}:



 

hang-the-9

Titan
Moderator
Mar 25, 2010
60,031
1,001
152,790
16,670
Check with your IPS, looks like you have your network settings on the computer in the PPP setup, that may have a bad entry in it. Also check your proxy settings in the web browser and check that vs what the ISP wants you to use.
 

hang-the-9

Titan
Moderator
Mar 25, 2010
60,031
1,001
152,790
16,670
Check with your IPS, looks like you have your network settings on the computer in the PPP setup, that may have a bad entry in it. Also check your proxy settings in the web browser and check that vs what the ISP wants you to use.
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS