• Our team is working to address issues posting quotes or media to the forums. Please bear with us as we get this sorted out.

Question My apps won't work

Jan 16, 2021
8
0
10
0
I've recently , took all my components out of my pc to clean them . piece by piece , and when I tried to open it , I had an issue with the bios , but I managed so solve it .
Well now , when I try to play a game , a multiplayer game , after a couple of seconds I get disconnected saying I lost connection , but everything is fine , my discord works , internet works , spotify works , only the game . And it's not just 1 game , its all the games I have on my pc , before cleaning my pc , I never had this issue before , I really don't know what to do anymore , please someone help me solve it.
 
Jan 16, 2021
8
0
10
0
CPU : Ryzen 7 3700x
GPU : GTX 1050 Ti
RAM: 16 GB 3200 mHz
MOBO : X570 Gaming X
PSU: 850 W
STORAGE : 2 SSDs , both 500 GB , and 1 M.2 Gen 4 500 GB NVME

I used a can of compressed air , I don't think that this matters , as the internet works 100 % fine , just when I try to play a game it doesn't work
 
Jan 16, 2021
8
0
10
0
UserBenchmarks: Game 32%, Desk 90%, Work 32%
CPU: AMD Ryzen 7 3700X - 84.1%
GPU: Nvidia GTX 1050-Ti - 29.4%
SSD: Gigabyte GP-AG4500G 500GB - 162.9%
SSD: Kingston A400 480GB - 454.9%
SSD: Adata SU 800 128GB - 467.1%
USB: Maxell HDD 500GB - 16.2%
RAM: Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3200 C16 2x8GB - 80.8%
MBD: Gigabyte GA-X570 GAMING X
 
Jan 16, 2021
8
0
10
0
My bios was frozen and wouldn't go past the boot loading screen , so I took the battery out and put it back in , and my pc worked , maybe my brave ,and one game
 

ASK THE COMMUNITY