[SOLVED] My partitions aren't acting right?

Jun 16, 2019
8
0
10
0
So I had a 500GB HDD and a 1TB HDD, I got an 1TB m.2 ssd, cloned my Windows OS and other stuff from my 500GB HDD onto my m.2. it all seems to work now, but there was like 480 GBs of unallocated storage. I made a new volume with it, and it works, but it seems to be showing up as another drive. Is there anyway to fix it so my m.2 drive pops up as the full 1TB (i know its not going to be an exact 1000 GBs), rather than two different drives? It's not really a problem, just wondering if I could fix it, it just kinda bugs me.

Here's a link to some screenshots.
View: https://imgur.com/a/MDEftJ7
 
So I had a 500GB HDD and a 1TB HDD, I got an 1TB m.2 ssd, cloned my Windows OS and other stuff from my 500GB HDD onto my m.2. it all seems to work now, but there was like 480 GBs of unallocated storage. I made a new volume with it, and it works, but it seems to be showing up as another drive. Is there anyway to fix it so my m.2 drive pops up as the full 1TB (i know its not going to be an exact 1000 GBs), rather than two different drives? It's not really a problem, just wondering if I could fix it, it just kinda bugs me.

Here's a link to some screenshots.
View: https://imgur.com/a/MDEftJ7
So, you want to merge C and E partitions ?
 

danieleejohnson

Commendable
Aug 11, 2017
7
0
1,520
1
I am trying to do the exact same thing. After cloning my old 250gig sata 3 ssd to my 500gig m.2 half of my m.2 storage is unallocated, and I want it to be part of the C partition. "Extend Volume" does not work.
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS