My pc freezes after some time

pama_098

Honorable
Oct 1, 2012
11
0
10,510
hi i bought a new graphics card for my pc. its asus gtx560 dcII top running at 925Mhz . i needed a good power supply as the old one was just a local 400W psu. i bought a umax livewire 600W psu. when i plugged in all the connectors , the green lights on my mobo and the graphics card respectively turned ON. but when i pressed the power button on the cabinet it didn't started. CPU fan was not running,graphics card fans were not running..then the engineer came to see my PC and said that the psu was giving more wattage to mobo thats y it was not starting. he plugged off the LED of the HDD and the speaker wire from the mobo. now it started but freezes after 10-20 minutes.. pls help
my specs:
mobo:asus p8h61 m plus2
cpu:core i3 2100 3.1 ghz
ram:irvine 2x2gb
graphics card:asus gtx560 dcII top
HDD: samsung 500gb
DVDR+W: sony
plzzzz help
 

pama_098

Honorable
Oct 1, 2012
11
0
10,510
its a Umax livewire 600 watts psu.
specifications as written on the box of Umax livewire usmps 600...it says "supports upto 600 W"
Ac input : 230V~, 50hz,5A
DC +3.3VDC +5VDC -5VDC +12VDC -12VDC +5VSB
max output 7A/32A 10A/40A 0.8A 10A/25A 0.8A 1.3A/2.5A
 

pama_098

Honorable
Oct 1, 2012
11
0
10,510
its a Umax livewire 600 watts psu.
specifications as written on the box of Umax livewire usmps 600...it says "supports upto 600 W"
Ac input : 230V~, 50hz,5A
DC............ +3.3VDC....... +5VDC....... -5VDC........... +12VDC.... -12VDC..... +5VSB
max output 7A/32A .......10A/40A........ 0.8A........... 10A/25A........ 0.8A..... 1.3A/2.5A