Need help, serious driver problems!

skept1k

Honorable
May 11, 2013
193
0
10,690
4
I have just built my new pc and I'm running into a TON of problems. This is to be expected with a new rig, I know, this isn't my first machine from scratch. The problem is I'm losing signal CONSTANTLY. I've had to reinstall windows 7 three times now. Everything in the bios is at factory defaults, so nothing wrong there. I've installed the chipset and LAN drivers from MSI's disc that came with my Gaming-G45 motherboard. The problem is when I go to install nvidia drivers (newest 320.18) I got CONSTANT signal losses or "Display Driver Stopped Responding Successfully Recovered" issues. I don't know that the card itself is solely the problem or if it's something else. Here are my specs


1 - EVGA 460 GTX FPB (Free performance boost model) GDDR5 768 mb

1 - MSI Z77A-G45 Gaming LGA 1155 Intel Z77 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard

1 - Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz (3.8GHz Turbo) LGA 1155 77W Quad-Core Desktop Processor Intel HD Graphics 4000 BX80637I53570K

1 - Crucial Ballistix Sport 8GB 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Low Profile Desktop Memory Model BLS8G3D1609ES2LX0

2 - COOLER MASTER R4-BMBS-20PK-R0 Blade Master 120mm Case Fans

1 - CORSAIR Hydro series H50 High Performance Liquid CPU Cooler

1 - Rosewill BRONZE Series RBR1000-M 1000W Continuous@40°C, 80Plus Bronze Certified,Modular Cable Design,ATX12V v2.3/ EPS12V,SLI Ready,CrossFire Ready,Active PFC"Compatible with Core i7, i5" Power Supply

1 - 19" Hanns-G HW191D LCD Monitor running 1440x900 resolution

1 - Antec Three Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case
 

Similar threads


TRENDING THREADS