Question No Display after installing Ryzen 7 5700x

Jul 12, 2022
1
0
10
0
I just installed my new Ryzen 7 5700x cpu, and there is no display, but the computer turns on. After that, i put the old one back in, and nothing. i then took the battery out, put it back in with old cpu, and nothing.

My specs are as follows;

CPU
Ryzen 7 5700x

RAM
2x Corsair Vengeance LPX 4gb

Mobo
Asus TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) ATX AM4

GPU
EVGA GeForce RTX 3050
 
I just installed my new Ryzen 7 5700x cpu, and there is no display, but the computer turns on. After that, i put the old one back in, and nothing. i then took the battery out, put it back in with old cpu, and nothing.

My specs are as follows;

CPU
Ryzen 7 5700x

RAM
2x Corsair Vengeance LPX 4gb

Mobo
Asus TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) ATX AM4

GPU
EVGA GeForce RTX 3050
Probably need to update BIOS
 
Reactions: kurdtnz
Aug 12, 2022
2
0
10
0
I just installed my new Ryzen 7 5700x cpu, and there is no display, but the computer turns on. After that, i put the old one back in, and nothing. i then took the battery out, put it back in with old cpu, and nothing.

My specs are as follows;

CPU
Ryzen 7 5700x

RAM
2x Corsair Vengeance LPX 4gb

Mobo
Asus TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) ATX AM4

GPU
EVGA GeForce RTX 3050
Try installing a CPU that worked fine, then upgrade the BIOS. I had the same problem but with my Ryzen 5 5600X.
 

57bel

Reputable
Mar 7, 2018
27
0
4,540
1
Could you post your BIOS version? Its mostly likely in need of an update. AM4 platform has a bunch of different bios for different cpus.
 

ASK THE COMMUNITY