Question No POST...Please help..

Oct 30, 2020
1
0
10
0
PC has been running perfectly. Decided to add a Corsair Commander Pro/ Corsair Lighting Node/ Corsair RGB Hub to the build to properly light the Corsair fans. Whenever I got everything put back together I proceeded to turn on the PC, however it was stuck on the UEFI screen (Press F2 or DELETE) but couldn't get into UEFI or past this point....WTH...
I then decided to unplug everything I just installed into the PC, go to boot...NOTHING!!
I then took the motherboard completely out, and unplugged the CMOS battery (My mb doesn't have the normal press-in battery). I also jumped the CLRCMOS posts. Hooked everything back up and NOT A SINGLE THING, Not even the screen I was presented in the very beginning, it's completely black now.
Tried flashing BIOS via USB (since I can't use the EZ Flash, due to not being able to get into UEFI) waited 30 mins, and the green light is still on? Last time I checked flashing a BIOS doesn't take any longer than 10-15 minutes... Wait an hour, green light still on.
Manuel says if it stuck on this, turn on PC and should reset the process..... and thats where I'm at currently.
I've checked all cables and everything.
Like I said, everything was running perfectly until I put this Sh*t in here.
I really hope you guys might have a solution as to what the hell is going on with my rig.
Note: Keyboard/Mouse/ Fans/ MB light is green like everything is ok.
All components are 6mo. old.....

ROG STRIX B550I-GAMING
Ryzen 5 3600
Corsair Vengeance Pro 16GB 3600Mhz
Corsair H100i Platinum
Nvidia 2060 RTX Super
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS