Question No Signal to Monitors for Days / CPU Red Light

Jul 24, 2022
12
0
10
0
I recently got an AIO cooler which came to replace my ryzen cooler, after this my PC wouldn’t give signal.

Around the same time I bought a new CPU and motherboard, I was hopeful that this issue would pretty much alleviate itself but no I still have 0 signal being output to the monitor. I already tested two GPU’s and confirmed it was functional. I tested the videos cables and they were also functional. All that appears now is a red light over the CPU label on my new motherboard and I’m clueless on what the issue could be since all of it is new plus this was a persistent issue on my last CPU and motherboard.

I’m really desperate and tried many different solutions.

Checking the cables connecting from the PC to the monitor, they work.

Switching out graphic cards, nothing changed

Re-seating RAM in different DIMM ports, nothing

Trying only one stick of RAM, nothing

Cleaning the RAM sticks, nothing

Resetting CMOS battery, nothing

Putting back my old Wraith cooler, nothing

Just waiting for anything to pop up on my monitors, nothing.

Tried updating BIOS through flash drive, all that happens is that the LED near the tiny button labeled Flash BIOS Button flashes red for a couple of seconds and stays on indefinitely. (Check below for the type of board)

Specs:

Board: B550 Tomohawk Max Wifi

Card: TUF Gaming RTX 3070

CPU: Ryzen 7 5800x

RAM: 16 GB Corsair Vengeance

PSU: EVGA G3 750w

If you read all of this thank you.
 

ASK THE COMMUNITY