[SOLVED] No video output-just replaced motherboard

Status
Not open for further replies.
Apr 13, 2020
12
0
10
0
I just replaced my motherboard, and I plugged everything back in but my monitor says that it is detecting no output from my computer. The motherboard works (the fans all turn on when power is applied). My graphics card also turns on (the fan spins), and I have checked to make sure that my VGA cable and monitor aren't at fault. The motherboard is an Asus M5A97. I have tried using an HDMI cable for output as well but nothing is working. Is my Graphics card broken or do I need to reinstall drivers or is it something else?
 
Apr 13, 2020
12
0
10
0
ProcessorAMD FX-8300 3.3GHz

Processor Main Features64 bit 8-Core Processor

Cache Per Processor8 MB L2 Cache

Memory16GB DDR3 1600

Storage1TB 7200RPM

GraphicsAMD Radeon HD 8570 2GB GDDR3W

ChipsetAMD 970

CPU TypeAMD FX-Series

CPU SpeedFX-8300 (3.30 GHz)L2 Cache Per CPU8 MB

L3 Cache Per CPU8 MB

CPU Socket TypeAM3+CPU Main Features64 bit 8-Core Processor

GPU/VGA TypeAMD Radeon HD 8570 2GB

Memory Capacity16 GB DDR3

Memory SpeedDDR3 1600

HDD1 TB

HDD RPM7200rpm

I also have another question: Will I have to reinstall windows if the only thing that has been changed is the motherboard?
 
Apr 13, 2020
12
0
10
0
wait so how will I download that version of bios? I can't use that computer. I am guessing I have to use a flash drive. Do I just plug that in before booting?
 
Status
Not open for further replies.

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS