P8p67 Mainboard Not Posting Bios

ralphf

Distinguished
Feb 3, 2010
3
0
18,510
Hello,

My system was running. I then put in a thumb drive that I have booted off of before to run some utilities (HDD image). Computer kept not wanting to boot off the thumb drive so I was changing around the boot priority in Bios. Reset and rebooted... and

Now nothing.. Fans spin up no bios. Tried swaping video cards, removing and moving memory around.. Reset of bios (remove battery and CMOS reset jumper)

Tried 3 different video cards in both PCI slots nothing ever comes up. USB bus never powers up (Keyboard never gets juice)

Anyone had something similar or other suggestions besides replacing the MB?
 
Solution
Same Issue here, I changed the Boot priorty and now nothing, done everything to remedy this, tried alt Power supplies, Moved ram, reset processor, cleared bios, tried the MB with no GFX card and with, etc etc. left nothing not but no post, worked a charm for months and now dead..... Any help?

ade42

Distinguished
Nov 30, 2011
4
0
18,520
Same Issue here, I changed the Boot priorty and now nothing, done everything to remedy this, tried alt Power supplies, Moved ram, reset processor, cleared bios, tried the MB with no GFX card and with, etc etc. left nothing not but no post, worked a charm for months and now dead..... Any help?
 
Solution

ralphf

Distinguished
Feb 3, 2010
3
0
18,510
I actually ended up having 2 Asus boards with same problem. Sent both in for RMA. One came back "repaired" and same problem exists. Just got the other one back and they say there is physical damage that I caused on the board. Guess I wont be buying Asus products any more.