G

Guest

Guest
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.newusers (More info?)

When opening any IE page I noticed a message down on the left hand side of
each page a error. The Details are:

Done, but with errors on page.

Clicking on this the details about this are:

Line: 105 or so0me other number
Char: 1 - 7 also another number
Error: Object expected and or ' } ' or another etc
Code: 0

I have all updates for XP installed including SP 2. I have tried "System
Restore" and that doesn't work. My Anti-virus is up to date also.

Another problem I have is when I click on a link it doesn't load. I have
check all pop up settings and do fallow the suggested way to allow things to
load that I am sure are safe. I hope that made sense.

Also it appears that Java is not working or not installed. I was sure I had
this as I used it before for my work. How can I check to see if I have this
or if it is working right?

Hope someone can help me with all this. I need to get back to work soon. A
break is always nice but not for to long!




--
Big Rigs have mirrors, if we can not see you, your too close!

10/4

Lady Driver
 
G

Guest

Guest
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.newusers (More info?)

"Done, but with errors on page."

That is a feature for web page developers. To turn it off: Start > Control
Panel > Internet Options > Advanced tab > Remove the checkmark from "Display
a notification about every script error" and place a checkmark in "Disable
script debugging".

To obtain Java:
http://www.java.com/en/index.jsp

Read the installation instructions carefully.
--
Ted Zieglar


"Lady Driver" <LadyDriver@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:E0BD5F27-A8B8-4854-83DC-3767F4768D1C@microsoft.com...
> When opening any IE page I noticed a message down on the left hand side of
> each page a error. The Details are:
>
> Done, but with errors on page.
>
> Clicking on this the details about this are:
>
> Line: 105 or so0me other number
> Char: 1 - 7 also another number
> Error: Object expected and or ' } ' or another etc
> Code: 0
>
> I have all updates for XP installed including SP 2. I have tried "System
> Restore" and that doesn't work. My Anti-virus is up to date also.
>
> Another problem I have is when I click on a link it doesn't load. I have
> check all pop up settings and do fallow the suggested way to allow things
to
> load that I am sure are safe. I hope that made sense.
>
> Also it appears that Java is not working or not installed. I was sure I
had
> this as I used it before for my work. How can I check to see if I have
this
> or if it is working right?
>
> Hope someone can help me with all this. I need to get back to work soon. A
> break is always nice but not for to long!
>
>
>
>
> --
> Big Rigs have mirrors, if we can not see you, your too close!
>
> 10/4
>
> Lady Driver
>
>
>