Question PC randomly getting no signal on display ?

Jan 23, 2022
10
0
10
0
Hi, my PC has been suddenly getting no signal from my PC. It happens randomly after my PC has booted up and happens as early as before the login screen to a few hours after booting up. It doesn't seem to matter what I have open as it will do as I have nothing open. It seem to go longer without losing signal if I leave my PC off for a while leading me to believe it could be hardware related. So far I have tried:

  • Uninstalling, updating, and removing my graphics drivers with DDU.
  • Using MSI afterburner to check thermals to make sure it's not overheating, my GPU/CPU coolers don't feel overly hot after this happens either.
  • Checking event viewer to see if I can find the problem but all it really shows is me turning off/restarting my PC.
  • Checking device manager but nothing seems out of the ordinary.
Any possible solution is much appreciated.

Update: I left my running on the bios screen to see what would happen and I suspected that it was windows that was the issue, I then formatted the drive to see if that would stop it but then windows would enter an error screen if I would try to install it again, this error screen would occur with or without the windows installation USB. I removed the windows recovery partition of my drive, now if I try to install windows, it will reach a windows 10 logo after the bios screen and boot loop. I swapped out the sdd with an old hard drive I formatted and the same thing happens. It will boot up to the bios screen and detects everything just fine. I thought the usb might of been bad and loaded up the windows installer onto a new USB and got the same results.
 
Last edited:

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS